SWITCH TO ENGLISH

Finisaje interioare de lux

Amenajarea interioară a spațiului, cel mai important pas pentru a obține casa perfectă

Vara este sezonul cel mai bun pentru reîmprospătarea aspectului locuinței sau sediului afacerii dumneavoastră, prin redecorare. Amenajarea interioară a spațiului pe care îl locuim, ori unde ne petrecem timpul liber sau orele de muncă, are un rol foarte important în crearea unui ambient plăcut, care se traduce, implicit, prin starea noastră de bine. Cu cât o cameră este mai frumoasă, este zugravită ireproșabil, are o mobilă de calitate și este aranjată cu gust și cu atenție la detalii, cu atât satisfacția noastră personală și a inviaților noștri este mai mare și timpul petrecut în acel spațiu este mai plăcut.

Cine nu își dorește o casă frumoasă, pe exterior, dar mai ales în interior? Este dezideratul multora dintre noi să avem o locuință caldă, primitoare, confortabilă și care să exprime ideea proprie de frumos. Aș putea spune că modul în care ne amenajăm spațiul reflectă cine suntem și spune multe lucruri despre noi.

Românii au prea puțin, din păcate, obișnuința de a consulta un specialist în amenajări interioare atunci când vor să își creeze un spațiu propriu și multe persoane amenajează „după ureche“. Însă pentru un efect maxim este nevoie, la fel ca în oricare alt domeniu, de consultanță de specialitate, în design interior și arhitectură. Astfel, ideile dumneavoastră despre cum ar putea să arate spațiul respectiv vor prinde aripi și apoi vor deveni realitate. Nu trebuie să vă bateți capul, ne spuneți ce vreți și noi vă redecoram spațiul după preferințe, cu materiale de cea mai bună calitate.

Fără falsă modestie, suntem printre cei mai buni specialiști în amenajări interioare de pe piață și colaborăm cu o casă de arhitectură care are la activ multe proiecte frumoase și de succes. Va punem în practică ideile și venim cu cele mai bune sfaturi pentru intimizarea și redecorarea spațiului dumneavoastră, având ca inspirație modelele italiene, dintre cele mai renumite în decorările de interior.

Realizăm amenajări interioare atât pentru locuințe, case de vacanta, cat si pentru sedii de firma, sau spatii de recreere: baruri, restaurante, cafenele, saloane de nunta, sali pentru evenimente sau pentru intalniri de afaceri. Ne recomandă seriozitatea, profesionalismul și originalitatea. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o varietate de decorațiuni interioare, pentru a da o notă de rafinament, stil, eleganță și confort spațiului dorit.

Cu o vastă experiență în construcții și personal calificat care vă poate satisface orice dorință în materie de decorațiuni, vă oferim soluții pentru optimizarea și înfrumusețarea spațiului, în concordanță cu dorințele dumneavoastră. Vă oferim o paletă largă de decorațiuni interioare și executăm, pe baza proiectului, și elemente specifice, precum arcade, șeminee, precum și vopsitorii deosebite tip patină, antichizare, aplicare foiță de aur.

Ne puteti contacta la telefon 0729.043.762 sau la adresa de email office@brownstone.ro.

Aici puteţi admira câteva dintre lucrările de interior realizate de echipa noastră.

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.