SWITCH TO ENGLISH

DecorațiuniFinisaje interioare de lux

Amenajări baruri și restaurante – Decorațiuni interioare și finisaje de lux pentru localul tău

Până în urmă cu niște ani, proprietarii de localuri erau prea puțin interesați să investească în amenajări interioare. Dar an după an, odată cu invazia tendințelor occidentale, au început să apară tot mai multe baruri și restaurante, multe de lux.

În prezent, piața este practic invadată de destinații similare, iar concurența dintre ele începe să pună în dificultate mulți titulari. Un factor important în diferențierea localurilor de succes de cele aflate în pragul falimentului este reprezentat de investițiile în design-ul particular, în atenția pentru detalii, etc.

Această strategie este adoptată și de firma de construcții și finisaje de lux BrownStone. La serviciile noastre apelează tot mai mulți proprietari dornici să aducă un aspect inedit zonelor destinate consumatorilor, de la reîmpărțirea perimetrului, până la zugrăveală și decorațiunile pentru interior.

”Explozia” de localuri și factorii care condiționează opțiunile publicului

Undeva pe la începutul epocii postdecembriste, numărul spațiilor publice alocate pentru baruri, restaurante și cafenele era destul de limitat. Majoritatea prezentau carențe evidente cu privire la amenajarea ambientelor interne și eventual a teraselor.

Acestea erau decorate sumar, fără pretenții, proprietarii limitându-se la mobilierul de bază. De altfel, în absența concurenței, nici nu aveau motive să se gândească la ”accesorizarea” lor cu decorațiuni originale, ”asortate” cu profilul localului.

Treptat, pentru unii titulari, afacerile deveneau tot mai ”anemice”, în timp ce alții continuau să ”înflorească” tocmai pentru că au intuit ”secretul” prin care să-și atragă clientela. Și nu era vorba despre noroc, ci despre localizarea ”inspirată”, cu vad comercial, de calitatea preparatelor și produselor propuse, de personalul angajat mereu primitor, etc.

Și pe lângă toate, un alt element decisiv în prosperitatea activităților avea să-l constituie tocmai designul interior, perfect armonizat cu specificul ales și cu tipologia de public. Iar tendința se păstrează încă și continuă să condiționeze tot mai mult preferințele consumatorilor.

Dată fiind invazia de localuri, publicul a devenit tot mai exigent și are așteptări tot mai mari. Având în ce să aleagă, selectează baruri și restaurante care reușesc să se remarce prin atmosfera plăcută, prin aspectul îngrijit și estetica stilizată.

Amenajări interioare pentru baruri și restaurante, un serviciu pe placul clienților

Cine se gândește să-și transforme radical localul, astfel încât să capteze atenția publicului, trebuie să acorde importanța cuvenită stilului. În caz contrar, există neșansa ca un client dezamăgit (de exemplu de evidenta superficialitate în amenajarea interioarelor), să nu mai calce niciodată pragul acelui local.

În schimb, pentru atragerea consumatorilor, pentru a-i fideliza, este esențial ca lucrările de proiectare a spațiilor interioare să fie cât mai inspirate. Rezultatele trebuie să:

  • Corespundă propriilor gusturi, însă fără să se abată de la trenduri;
  • Se încadreze într-un stil cu potențial pentru prosperitatea business-ului;
  • Fie pe placul publicului care, chiar dacă nu pare, este mereu atent la detalii;
  • Aibă toate calitățile de funcționalitate, condiționând nivelul de satisfacție al clientului.

Plecând de la aceste câteva elemente, ia naștere chiar stilul și personalitatea localului, două atuuri inconfundabile pentru barul, cafeneaua sau restaurantul în cauză, hotărâtoare pentru bunul mers al afacerilor.

Cafeneaua Veneția, o realizare în cel mai autentic stil italian

Un rezultat spectaculos, o adevărată reușită, putem spune, este schimbarea de look a cafenelei Veneția. Începând de la pardoseală, până la barul din lemn masiv și la decorațiunile interioare ce înfrumusețează pereții, în fiecare colțișor, clientul simte unicitatea stilului italian, impregnat de misterele venețiene ale secolului al XVI-lea.

Cei care îi trec pragul, sunt plăcut surprinși să descopere finisaje atât de elaborate și interioare de lux, o înfățișare oarecum neașteptată pentru un local din provincie. Mulțumită spiritului creativ și profesionalismului echipei BrownStone, oricând, cafeneaua amenajată în stil italian poate concura cu cele mai populare destinații din capitală.

Sintonia între redecorarea interioarelor și exterioarelor

Și pentru că finisajul interioarelor nu poate face notă discordantă cu aspectul exterioarelor, acolo unde ”generozitatea” spațiului o permite, proprietarii de baruri și restaurante trebuie să ia în calcul exploatarea la maxim a fiecărui metru pătrat disponibil.

În limita bugetelor, le recomandăm titularilor de afaceri să trateze cu aceeași importanță și spațiul extern. Poate fi vorba despre o curte interioară ori de o zonă cu deschidere spre calea de acces.

In funcție de variantă, propunerea noastră este o terasă cu design particular, decorată cu mult bun gust, în perfectă sintonie cu restul spațiului alocat localului. Pentru ca eforturile să dea roade, un cuvânt greu de spus o au elementele arhitecturale particulare.

O propunere destul de sugestivă constă în folosirea de grătare profesionale de grădină, rustice sau moderne. Această varietate de construcții rustice sau moderne se intergează 100% în ambientul exterior, fiind ”prietenoase” cu mediul înconjurător (nu poluează).

Rezultate favorabile, pe placul consumatorilor

Datorită experienței practice a specialiștilor noștri și materialelor incluse, efectul este unul garantat, oricare ar fi design-ul pentru interioare și exterioare. De regulă, lucrăm cu piatră naturală, cu marmură, granit, cărămidă, etc., cu care placăm structura de bază a construcției.

Clienții, proprietari de localuri, sunt plăcut surprinși de ingeniozitatea ideilor cu care îi întâmpinăm. Și pentru că nu doar prima impresie contează, optează pentru servicii profesionale de amenjajări interioare pentru baruri și restaurante.

Nu mai aștepta, folosește formularul de contact! Te vom răsplăti cu informații detaliate și răspunsuri concrete la întrebările pe care ni le adresezi!

Imagini din portofoliul BrownStone
Amenajări interioareAmenajari interioare sala evenimenteDecoratiuni interioare de lux

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.