SWITCH TO ENGLISH

Amenajări exterioare

Firma noastră deține un vast portofoliu de lucrări din aria amenajărilor exterioare. BrownStone a realizat, cu profesionalismul care ne caracterizează, construcții de amenajări exterioare pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale (mari centre comerciale și restaurante).

Aspectul exterior al unei clădiri locuinței dă măsura eleganței, confortului și prosperității proprietarului. Principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră sunt experiența, calitatea, rapiditatea, flexibilitatea și responsabilitatea execuției. Printre avantajele oferite de firma noastră se numără și consultanța și evaluarea gratuită a proiectului înaintea începerii colaborării. Brownstone oferă o garanție de până la 20 de ani a lucrărilor executate, cu condiția respectării pachetului tehnic.

Din aria amenajărilor exterioare pe care le realizăm se numără: placări pereți, trepte, podele, cu marmură, granit, travertin, piatră naturală sau mozaic, lucrări de o mare complexitate. De asemenea, firma noastră execută foișoare și grătare de grădină.

Imagini din portofoliul BrownStone