SWITCH TO ENGLISH

Finisaje interioare de lux

Amenajări interioare. Ce și cât de importante sunt?

Amenajări interioare. O noțiune care a căpătat tot mai multă importanță în ultimii ani și la noi, când am început să îi acordăm atenția cuvenită. O noțiune care s-a propagat odată cu apariția specialiștilor, a designerilor de interior, a materialelor tot mai complexe pentru finisaje, a Internetului.

Am început să auzim tot mai frecvent de arhitecți, designeri de interior și decoratori, de târguri de specialitate, să vedem emisiuni la TV despre ele. Iar rezultatele nu contenesc să uimească. Amenajările interioare au devenit o adevărată artă, prin combinațiile de elemente care le definesc.

Toate aceste etape au urmat un curs firesc și au evoluat tot mai mult. Astăzi, amenajările interioare interesează tot mai mult, iar în domeniul HORECA au ajuns un criteriu după care clienții își aleg locul în care să își petreacă timpul liber.

Amenajări interioare. Ce sunt?

Când spunem amenajări interioare sau de lux, ne gândim la spații cu mult bun gust, aerisite și calde, originale și cu personalitate. De altfel, totul ține de felul în care simțim spațiul, iar acest lucru are un impact uriaș asupra noastră. O amenajare interioară trebuie să reprezinte beneficiarul și trebuie să includă elemente, culori, texturi care să i se potrivească și să îl pună în valoare.

Amenajările interioare nu trebuie să corespundă numai din punct de vedere estetic, ele trebuie să vină și în întâmpinarea nevoilor beneficiarului. Astfel, spațiul trebuie proiectat în așa fel încât aspectul, confortul și funcționalul, să se întrepătrundă armonios și, mai ales, cu gust.

De altfel, acesta este secretul succesului într-o amenajare interioară, dar și marea provocare pe care, de cele mai multe ori, doar un specialist o poate depăși.

Echipa Brownstone are experiență în ceea ce privește amenajările interioare, în special în mall-uri și cafenele, utilizând materiale precum Granitul, Mozaicul, Marmura, Lemnul și Onixul, care nu doar că dau o notă distinctă locului, ci și rezistență în timp. O garantează nu doar Brownstone, ci și construcțiile din aceste roci, care au rezistat testului timpului. Un bun și recent exemplu de reamenajare interioară realizată de către echipa Brownstone este Cafeneaua Veneția.

Atmosfera creată după reamenajarea interioară a Cafenelei Veneția este dată de un decor antichizat, cu detalii precum măști colorate și aurite, zugrăveală special, care imită catifeaua și podele cu finisaje de lux, din roci naturale. Toate acestea te fac să uiți că ești într-un oraș românesc și te transpun în Veneția secolului XVI. Dealtfel, acesta este și scopul unei amenajări interioare: să te deconecteze și să te transpună într-o altă lume.

Specialiștii Brownstone vă stau la dispoziție, oferindu-vă consultanța, dar și experiența necesare pentru a transforma orice locație într-una premium.

Decoratiuni interioare de luxServicii profesionale de design interior pentru restaurante si saloane de nunta

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.