SWITCH TO ENGLISH

Amenajări interioare

Cartea de vizită a unei locații este felul în care este amenajată atât la exterior, cât mai ales la interior. Brownstone stă la dispoziția clienților săi cu o mare varietate de decorațiuni interioare, pentru a conferi rafinament, stil, eleganță, dar și confort locuinței sau sediului afacerii dumneavoastră.

Cu o vastă experiență în construcții, amenajări interioare și personal calificat, noi oferim soluții diverse pentru înfrumusețarea spațiului, în concordanță cu dorințele beneficiarilor. Echipa noastră execută pe baza proiectului și elemente specifice, precum arcade, șeminee, vopsitorii deosebite tip patină, antichizare, aplicare foiță de aur.

BrownStone apreciază originalitatea și proiectele unice, inclusiv cele de amenajări interioare. Clienții beneficiază de avantajele evidente oferite de echipa noastră: calitate, rapiditate și responsabiliate a execuției, consultanță și evaluare gratuită înaintea începerii colaborării și garanție de până la 20 de ani, cu condiția respectării pachetului tehnic.

Imagini din portofoliul BrownStone