SWITCH TO ENGLISH

Finisaje interioare de lux

Amenajări săli de evenimente și ballroom-uri – Soluții ingenioase pentru înfrumusețarea localurilor

O prezență destul de ”populară” în portofoliul firmei de construcții BrownStone, o reprezintă proiectele de amenajări săli de evenimente și ballroom-uri. Lucrările noastre acoperă întreaga gamă de operațiuni, de la cea mai sumară idee așternută pe hârtie, până la cele mai elaborate finisaje de lux pentru spații interioare și exterioare.

De ce ai nevoie de un arhitect?

Cine decide la un moment dat să-și deschidă un ballroom sau, în general, o sală de evenimente, știe că are de investit sume de o anumită consistență. Și fără să mai ia în considerare alte elemente, trebuie să evalueze cu atenție aspectele ce-i pot condiționa succesul activității.

Dacă ai ajuns să ne citești postarea, mai mult ca sigur că te regăsești printre antreprenorii care și-au deschis o sală de nunți sau poate o discotecă (ori intenționează s-o facă). Însă din variate motive, întâmpină dificultăți la partea de construcție și proiectare a ambientului destinat publicului și a detaliilor referitoare la design-ul interior.

Într-un cuvânt, dacă domeniul te depășește, iar până acum ai avut ghinionul să dai peste firme de construcții și amenajări interioare slab pregătite, avem toate motivele să credem că putem fi soluția pe care o căutai.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

Prin pregătirea specialiștilor noștri, putem avea un cuvânt decisiv de spus la rezolvarea acestei ”probleme”, deși nu este vorba chiar despre o problemă, ci mai degrabă despre o împrejurare nefavorabilă.

Ideile propuse de oamenii cu care lucrăm, te pot ajuta să-i conferi ambientului interior o identitate particulară. Și de la arhitecți, la designer-i, specialiștilor cu care lucrăm nu le lipsește nici imaginația, nici pregătirea profesională, nici experiența.

Aceasta este de fapt diferența existentă între proiectele de succes, în măsură să capteze interesul utilizatorilor și cele cu un pronostic sumbru, menite să eșuze încă de la lansare.

Cu ce te surprindem?

Proiectele anterioare de amenajări pentru săli de nunți, de dans și alte evenimente la care am lucrat, au avut deja un răsunet spectaculos pe piață, fiind deosebit de apreciate de titularii afacerilor.

Ajunge să aducem în discuție doar câteva din lucrările efectuate în capitală și în provincie:

 • Refacerea exterioară a mall-ului Vitan din București;
 • Reamenajarea în stil italian a cafenelei Veneția din Focșani.

Iar spre mulțumirea noastră, soluțiile cu care ne-am surprins și continuăm să ne surprindem clienții, beneficiază de o primire călduroasă și din partea consumatorilor finali, de multe ori persoane normale, din rândul publicului de rând, nu neapărat de lux.

Care sunt criteriile pentru realizarea proiectelor?

Fără excepții, alături de doleanțele solicitanților, nu excludem din discuție potențialul unui decor și efectele sale în personalizarea spațiului, în funcție de câteva criterii generale:

 • Destinația finală a localului;
 • Publicul căruia se adresează;
 • Amploarea suprafeței disponibile;
 • Limita de buget a clientului;
 • Preferințele în materie de stil;
 • Funcționalitatea ariei alocate publicului;
 • Numărul maxim de persoane în ring, la mese, etc.;
 • Distribuirea fiecărui metru pătrat;
 • Posibilitatea integrării unor elemente decorative;
 • Estetica în ansamblu a rezultatului final, etc.;

Concret, cum satisfacem exigențele clienților?

Pentru a înțelege mai bine de unde toată această listă de criterii de care suntem nevoiți să ținem cont cu ocazia fiecărui proiect (mai mult sau mai puțin elaborat, dar nu lipsit de amprenta propriului stil), îți vom exemplifica simplu și la obiect.

O discotecă sau o sală de dans construită într-un spațiu restrâns, puțin pretențios, impune lucrări mai puțin elaborate și mai puțin costisitoare decât o sală pentru evenimente de lux, care se adresează unor categorii sociale ”de rang înalt”.

Varianta din urmă implică o serie de costuri materiale superioare, justificate prin integrarea unor decorațiuni interioare mai sofisticate, prin realizarea unor finisaje elaborate sau prin ”umplerea” spațiului cu piese de mobilier din materiale mai ”prețioase”.

Or detalii similare nu prea se ”asortează” cu cerințele impuse de prima tipologie de sală de evenimente.

Cum arată propunerile noastre?

Rezumând, specialiștii ce fac parte din echipa BrownStone, prin lista de operațiuni destinate amenajărilor interioare, pot ajuta la succesul afacerii tale încă de la lansare. Iar prin priceperea lor, contribuie la menținerea reușitelor o perioadă îndelungată.

Te invităm să arunci o privire peste lucrările realizate deja de noi, dintre care menționăm:

 • Clădiri și case – Proiecte de case la cheie sau în roșu, în diverse stiluri arhitecturale (brâncovenesc, neoromânesc, etc.);
 • Lucrări de fundații – Colaborări cu diverse categorii de meseriași, pentru garantarea durabilității structurii construcțiilor;
 • Decorațiuni exterioare – Soluții moderne pentru decorarea fațadelor și spațiilor exterioare a clădirilor rezidențiale, comerciale (săli de evenimente);
 • Lucrări din marmură – Amenajări de lux pentru spații interioare și exterioare (băi, saloane, terase, etc.), cu plăci de marmură, etc.

Este foarte probabil ca unele să te inspire în luarea deciziilor când intenționezi să dai o nouă înfățișare localului sau să-l pregătești pentru deschidere.

Nu uita că arhitectul potrivit este cheia succesului pentru un proiect reușit! Folosește datele formularului de contact pentru a discuta cu specialiștii noștri! În scurt timp, vei primi un răspuns personalizat, concludent până în cele mai mici detalii.

Imagini din portofoliul BrownStone
Amenajari interioare sala evenimenteServicii profesionale de design interior pentru restaurante si saloane de nunta

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.