SWITCH TO ENGLISH

Știri

Arhitectul potrivit este cheia succesului pentru un proiect reușit!

Un arhitect poate fi cea mai buna investitie pe care ati facut-o vreodata.

Este adevarat : arhitectul potrivit este alegerea ideala pentru inceperea proiectului tau, dintr-o multitudine de motive. Acesta te poate ajuta sa transformi in realitate dorintele legate de imaginea locuintei sau sediului afacerii tale, tinand cont, in acelasi timp, de durabilitatea si stabilitatea constructiei, aspectul estetic, ultimele tendinte in constructii ale momentului.
Sa construiesti in regie proprie sau dupa « capul tau » poate parea o solutie ieftina la prima vedere, insa in scurt timp se va dovedi paguboasa, mai ales daca vorbim despre o casa pentru o viata, unde calitatea conteaza cel mai mult.

Cum gasesc cel mai bun arhitect pentru proiectul meu?

Cel mai bine este sa lucrati de la bun inceput cu un arhitect, care sa fie implicat in toate etapele procesului de design a proiectului, de la conceptul initial, pana la finalizarea constructiei. Arhitectul este deseori prima persoana pe care o veti angaja pentru a duce la indeplinire proiectul locuintei voastre. Daca este necesar, tot arhitectul va poate ajuta sa gasiti si sa angajati constructorul, dirigintele de santier, designerul de interior sau peisagistii. De aceea, este foarte important sa aveti o relatie buna cu arhitectul cu care colaborati, pentru ca acesta poate fi si cel mai bun « avocat » al vostru in perioada derularii constructiei. In functie de firma de arhitectura cu care lucrati, aceasta va poate oferi servicii diverse, de la schitarea
studiilor de impact asupra mediului, acolo unde este cazul, pana la alegerea mobilei si finisarile necesare locuintei voastre.

Pe masura ce constructia evolueaza, firma de arhitectura pe care ati contractat-o va porni de la schite ale viitoarei constructii si va termina cu desenele efective ale cladirii si documentatia necesara. Unii arhitecti va pot pune la dispozitie si desene si animatii in format 3D, pentru a putea face chiar si un tur virtual al casei sau sediului, si mai aproape de realitate.

Una dintre cele mai importante atributii ale unui arhitect este sa supravegheze majoritatea aspectelor legate de procesul de constructie, dar, la fel de bine, are rolul de a facilita comunicarea intre toti ceilalti antreprenori de lucrari.

Arhitectul este « capul limpede »  care va aplica cele mai bune solutii, practice si creative in acelasi timp, pentru toate tipurile de proiecte, mai mari si mai mici, fie daca doriti sa construiti, sa reabilitati sau sa extindeti o constructie. Viziunea si abilitatile creative ale arhitectului pot aduga un plus de valoare locuintei dumneavoastra. Acesta va poate ajuta sa va indepliniti aspiratiile « locative » si sa va ghideze in procesul de design si constructie. Tot el se va ocupa de toate documentele necesare, asa incat puteti sta linistit, in timp ce proiectul vostru merge mai departe, pe traseul stabilit, cu claritate si imaginatie.

Un bun arhitect va intelege perfect nevoile clientilor si va sprijini luarea de decizii strategice. De la alegerea locatiei, pana la receptia finala, arhitectul tau poate conduce echipa care se va ocupa de toata constructia, pentru a finaliza proiectul in mod eficient.

BrownStone Romania va doreste mult succes in realizarea proiectelor d-vs !


BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.