SWITCH TO ENGLISH

Clădiri

Cladiri & Case

Incepand de la constructii case unifamiliale si anume case de vacanta, vile de lux, putem executa case la rosu sau la cheie respectand intodeauna proiectul, cu sau fara materialele clientului. De-a lungul anilor am construit case la cheie, la rosu, pensiuni, hoteluri, restaurante, baruri, cafenele si locatii cu diferite teme. Am realizat finasaje medii cat si de lux, respectand intotdeuna calitatea executiei.

Pentru a demostra seriozitatea noastra oferim o garantie de 20 de ani pentru lucrarile realizate in totalitate de firma noastra, acest lucru, insemnand realizarea proiectului de catre arhitectii cu care colaboram, manopera cu materialele recomandate de noi si personalul nostru calificat.

O parte din portofoliu nostru cuprinde case in stil brancovenesc, neoromanesc, italian, francez, englez, clasic si modern.

Află mai multe detalii despre amenajări exterioare.

Imagini din portofoliul BrownStone
Constructii case stil brancovenesc neoromanesc neoclasic baroc toscan modern

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.