• home-slide-1

  • home-slide-2

Servicii BrownStone – Construcții și finisaje de lux

Prestări servicii manoperă

Serviciile de manoperă reprezintă activitatea principală a firmei BrownStone și totodată punctul nostru forte, datorită experienței de 18 ani pe care am dobândit-o în urma lucrărilor efectuate în țară și străinătate. Putem face față oricărui tip de proiect cerut, oferind clienților garanția unei execuții de cea mai bună calitate.

De asemenea, experiența noastră în construcții ne permite să acoperim o arie largă de proiecte: de la construcții, finisaje și amenajări private până la proiecte de dimensiuni ample precum centre comerciale, ansambluri rezidențiale sau hoteluri.

Furnizare materiale

Ne bazăm pe parteneriate de lungă durată cu unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de materiale de contrucții din întreaga lume. Alegerea unor materiale de o calitate superioară se reflectă în garanții extinse pentru proiectul dumneavoastră, de până la 20 de ani.

Alături de noi beneficiați de certitudinea unor prețuri corecte și suportul profesioniștilor în alegerea materialelor.

Proiectare

Oferim servicii de proiectare prin intermediul arhitecților cu care colaborăm. Alegerea arhitectului se realizează în funcție de stilul și cerințele lucrării.

În calitate de beneficar al unui proiect aveți avantajul de a simplifica întregul proces apelând la pachetul de servicii complete pe care îl oferim. BrownStone gestionează întreaga lucrare, din faza de proiectare până la final iar dumneavoastră evitați pierderea timpului și eventuale greșeli în alegerea colaboratorilor.

Înainte de a lua această decizie, evaluați aspectele de mai jos. Cât de importante sunt pentru dumneavoastră:

  • Comunicarea eficientă cu colaboratorii de-a lungul proiectului?
  • Rapiditatea execuției?
  • Mai puțină bătaie de cap cu administrarea întregii lucrări?

Consultanță tehnică

BrownStone acordă o importanță deosebită comunicării cu clienții iar prin intermediul specialiștilor noștri beneficiați de consultanță tehnică și suport pe durata proiectului.

Oferim acest serviciu și în situația in care nu sunteți client BrownStone. Sunteți în căutarea unor idei sau opinii profesioniste pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne și puteți beneficia de suport gratuit din partea unui specialist, în limita timpului disponibil, fără obligații contractuale sau financiare pentru dumneavoastră!