SWITCH TO ENGLISH

Decorațiuni exterioare

Firma noastră vine în sprijinul clienților cu soluții inovative, moderne, dar și durabile și de calitate superioară în ceea ce privește decorațiunile exterioare ale clădirilor. Un imobil nu este pe deplin realizat fără a avea un exterior care să completeze spațiul interior. Aici intervine echipa Brownstone, formată din profesioniști ai decorațunilor exterioare, care, împreună cu arhitectul, pun în practică soluțiile decorative alese de comun acord cu beneficiarul lucrării.

Stil, eleganță, bun gust, confort, autentic românesc, sunt cuvintele care definesc pe deplin construcțiile noastre. Calitatea și autenticitatea primează în edificarea sau reabilitarea clădirilor la care noi lucrăm. Aspectul exterior al locuinței dumneavoastră dă măsura eleganței, confortului și prosperității personale.

Decorațiunile exterioare pot consta în realizarea unor efecte pentru trepte, arcade, pereți exteriori, fațade, pardoseli, atât la clădiri rezidențiale (case, vile, hoteluri), cât și nerezidențiale. Materialele folosite pot fi diverse: cărămidă, piatră naturală, granit, marmură.

Firma noastră vă poate pune la dispoziție o gamă variată de decorațiuni exterioare de calitate superioară, totul pentru un aspect impecabil al casei în care locuiți. Specialitățile noastre sunt stilul neoromânesc și stilul brâncovenesc. Spre deosebire de o casă obișnuită, o casă construită în stil brâncovenesc, de calitate, este o investiție pe termen lung, care crește valoarea clădirii.

Imagini din portofoliul BrownStone