SWITCH TO ENGLISH

Decorațiuni

Decoratiuni interioare

Tencuielile sunt intodeauna mecanizate, gleturile, atat cele de incarcatura cat si gleturile de finisare, compatibile ca si materiale si intodeauna dupa slefuire pregatite pentru orice optiune decorativa de perete pentru dumneavoastra.

Asiguram si oferim preturi si calitate foarte bune, datorita colaboratorilor nostri Oikos, Benjamin Moore, San Marco, Caparol …etc. .

Avem personal calificat ce va poate satisface orice dorinta in materie de decoratiuni pereti: stuc venetian (stucco veneziano), marmorino, grassello, pallace, ottocento, aureum en canto, lavabil opac, lavabil satinat, lavabil lucios.

Montaj si vopsitorii, cornisa, plinta, brau, bagheta, pilastri, coloane, demicoloane, stalpi, rozete, capiteluri, scafe, aplice, chei,

Executam in baza proiectului arcade, seminee, biblos, tablouri, ancadramente din decoratii nmc si orac.

Realizam vopsitorii deosebite tip patina, antichizare , aplicare foita de aur.

Imagini din portofoliul BrownStone
Decoratiuni interioare de lux

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.