SWITCH TO ENGLISH

Decorațiuni interioare

Acasă este un cuvânt plin de semnificații, ”cuibul” în care ne regăsim liniștea și relaxarea, echilibrul de care avem nevoie într-o viață atât de agitată. Fie că este casa, restaurantul sau firma dumneavoastră, ”acasă” este sinonim cu un interior primitor, cald și, în funcție de preferințele fiecăruia, tradițional sau modern, minimalist sau baroc.

Firma noastră este la dispoziția dumneavoastră cu o mare varietate de decorațiuni interioare, pentru a da o notă de rafinament, stil, eleganță, dar și confort pentru interiorul locuinței dumneavoastră.

Cu o vastă experiență în construcții și personal calificat care vă poate satisface orice dorință în materie de decorațiuni pereți, noi vă oferim soluții pentru optimizarea și înfrumusețarea unui spațiu, în concordanță cu dorințele dumneavoastră. Vă oferim o paletă largă de decorațiuni interioare și executăm, pe baza proiectului, și elemente specifice, precum arcade, șeminee, dar realizăm și vopsitorii deosebite tip patină, antichizare, aplicare foiță de aur.

Imagini din portofoliul BrownStone