Despre BrownStone – Construcții și finisaje de lux

Suntem o companie de contrucții si finisaje de lux, cu o experiență de peste 18 ani la nivel național și european. De-a lungul timpului, am lucrat la proiecte desfășurate în România, Italia, Franța, Anglia, Ungaria, Germania și Olanda. Vasta experiență acumulată la nivel internațional a contribuit la perfecționarea stilului de lucru iar în prezent ne mândrim cu faptul că putem oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate a execuției, profesionalism și nu în ultimul rând, avem capacitatea de a lucra proiecte cu un grad ridicat de complexitate.

Experiență

În portofoliul BrownStone se regăsesc lucrări de construcții și finisaje de lux realizate pentru centre comerciale, magazine de lux, restaurante și baruri, săli de evenimente, spații de birouri, complexe rezidențiale, vile, hoteluri sau săli de evenimente. Iată și câteva exemple de companii cu care am colaborat sau proiecte la care am participat la nivel internațional: Lidl, Penny, Eurospar, centrul Vodafone din Padova, hotelul Okura din Amsterdam.

În România am participat la lucrările realizate la: Mall Vitan, Mega Mall București, Plaza România, Arcul de Triumf, complexul rezidențial Cosmopolis, Iulius Mall Timișoara, Mall Târgu Jiu, Promenada Mall Buzău, Promenada Mall Focșani, Mall Deva.

Ce avantaje oferim clienților noștri

  • Calitate, rapiditate și responsabiliate a execuției.
  • Profesionalism în comunicare, evaluare și consultanță.
  • Consultanță si evaluare gratuită înaintea începerii colaborării.
  • Garanție de până la 20 de ani, cu condiția respectării pachetului tehnic.
  • Avem parteneriate solide cu unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați furnizori de materiale din România și din afara țării: Kerakoll, Knauff, Oikos, San Marco sau Ivas.
  • În baza acestor parteneriate, oferim suport tehnic de la furnizori.
  • Flexibilitate în execuție.
  • La BrownStone credem în deviza „Orice proiect este realizabil” și apreciem originalitatea și proiectele unice. Nu ezitați să ne contactați în cazul în care lucrarea dumneavoastră se încadrează în acest tip de proiect!

Pentru a afla alte informații despre BrownStone, vă invităm sa accesați pagina Servicii.

Parteneri

Logo Knauf

Înființată în 1932, compania Knauf Westdeutsche Gipswerke, este unul din principalii producători de materiale de construcție atât din Europa cât și din întreaga lume. Compania germană Knauf produce materiale de construcţii pentru construcţii uscate, plăci Knauf, plăci din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe bază de ipsos pentru tencuieli de interior, precum şi plăci pe bază de ciment Aquapanel.

Logo Decora House

Parchet – de la diferite tipuri de stejar, fag, paltin până la esențe exotice (wenge, teak, merbau, saima, jatoba, doussie,etc). Decorațiuni profesionale – o gamă variată de cornise, brauri, ancadramente, plinte, rozete, nise, glafuri exterior, ancadramente, frontoane. Șeminee moderne fără țevi de evacuare cu un design modern. Corpuri iluminat de exterior – teak, granit, oțel-inox.
 

Logo Edil Italy

Gresie și faianță din Italia, obiecte sanitare, klinker, adezivi pentru baie, bucătărie, living dormitor și exterior de la renumiți furnizori din Italia. Pentru Edil Italy designul este valoarea, eleganța este încrederea, funcționabilitatea este stilul. Aceste detalii reprezintă o alegere și exprimă personalitatea.
 
 

Logo Xpress

Biroul de proiectare și arhitectură Xpress, reunește șase arhitecți cu o experiență de 15 de ani în domeniu, certificată prin edificarea a numeroase lucrări de calitate, atât pentru clienți individuali cât si pentru fonduri de investiții, din țară și străinătate. Brownstone și Xpress au colaborat la o serie de proiecte ce se încadrează în stilul modern și neoromânesc.
 

Logo Kerakoll

Fondată în anul 1968, compania italiană Kerakoll a devenit unul dintre liderii mondiali în producția de materiale de constrcții eco-friendly. Tehnologia superioară, calitatea produselor, impactul negativ scăzut asupra mediului și sănătății oamenilor, au făcut din Kerakoll una dintre cele mai bune soluții pentru constrcțiile și finisajele de lux.