SWITCH TO ENGLISH

Mozaic

Finisaje de lux pentru căminul tău. Farmecul mozaicului în amenajarea locuinței

Fie că ți-ai cumpărat un apartament sau tocmai ai încheiat construcția sau renovarea propriei case, ai ajuns la capitolul finisaje. Acestea, la fel ca mobila și decorațiunile, sunt menite să îți inducă starea de bine a unui cămin la care ai tânjit dintotdeauna. Ce este însă de făcut pentru a avea un finisaj plăcut al căminului?

O soluție este, cu siguranță, să nu te lași dus de val și să nu te grăbești pentru a te muta în casa nouă, căci, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că ești nemulțumit de ceea ce a ieșit.

O variantă și o abordare corectă ar fi să te gândești în perspectivă și să eviți achiziționarea finisajelor și a diverselor obiecte decorative doar pentru că sunt la modă, alegând doar modele care te ajută să compui un decor armonios, care nu se demodează în timp.

Dar oare ce finisaje nu se demodează și își păstrează eleganța și impetuozitatea chiar și cu trecerea timpului și dau o nota unui finisaj de lux al locuinței? Vă spun chiar specialiștii Brownstone: Mozaicul clasic, dar și cel din sticlă. Mozaicul asigură un aspect estetic deosebit, care te va încânta în fiecare secundă pe care o vei petrece acasă, dar și pe cei care îți vor trece pragul.

Mozaicul este unul dintre cele mai vechi materiale folosite în finisaje. Arheologii au descoperit edificii din a doua jumătate a mileniului al III-lea dinainte de Hristos placate cu amalgamuri de piese colorate, scoici și fildeșuri, practic predecesoarele mozaicului modern.

Un alt avantaj al mozaicului, pe lângă arta în care rezultă, este faptul că are o rezistență sporită la umezeală și la uzură, deci se potrivește în baie, al doilea loc din casă în care petrecem cel mai mult timp, locul în care ne bucurăm de adevărate plăceri relaxante, un loc al reflectării în care se întâmplă o mulțime de momente dedicate deconectării. Prin urmare, cu predilecție în această parte a casei, finisajele trebuie să aibă valoare și să îi dea unicitate.

Specialiștii Brownstone sunt gata să aducă această tehnică a frumosului în casa ta, să realizeze compoziții unice, având experiența necesară pentru astfel de montaj complexe cărora le oferă o garanție de până la 20 de ani.

Imagini din portofoliul BrownStone
Amenajări interioareDecoratiuni interioare de lux

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.