SWITCH TO ENGLISH

Știri

Grătarele profesionale de grădină, rustice sau moderne, vă personalizează terasa

Ce poate fi mai plăcut, într-o zi frumoasă şi însorită, decât un grătar, alături de familie şi prieteni? Şi când grătarul este unul profesional, construit cu bun gust, din cărămidă şi piatră, atunci bucuria de a pregăti şi savura o friptură suculentă, alături de legume la grătar sau o pizza la cuptor pe lemne este şi mai mare. Barbecue, şemineu de curte, grătar de grădină sau de curte, oricum le-am spune, acestea dau personalitate curţii, transformând un simplu grătar într-un adevărat ritual.

Unele grătare de exterior, realizate manual, cărămidă pe cărămidă, cu iscusinţă, sunt opere de artă în miniatură. Rustice sau moderne, grătarele de grădină dau personalitate spaţiului exterior şi sunt sinonime cu relaxarea şi distracţia în aer liber.

Grătarele profesionale de grădină pot fi realizate pentru restaurante, terase sau proprietăţi particulare şi sunt elemente de nelipsit dintr-o curte care se respectă. Grătarul poate deveni repede centrul atracţiei în week-end sau în vacanţă, la petrecerile în aer liber sau la întâlnirile de familie, cunoscut fiind faptul că grătarul este apreciat în special de români, dar şi de străini.

Grătarele de exterior pot avea diverse forme: grill, cuptor pizza, şeminee de exterior, care integrează în mod fericit şi spaţiul pentru lemne. Acestea pot fi realizate din cărămidă, piatră naturală, pentru un aspect rustic sau modern deosebit, în funcţie de gusturi. Acest tip de construcţii sunt atât estetice, cât şi funcţionale. Cu focul nu este de joacă, aşa încât este important ca grătarele să fie realizate de profesionişti cu experienţă, din materiale de calitate, pentru o lucrare ireproşabilă, care vă va conferi siguranţă în utilizare. Echipa noastră foloseşte materiale de primă clasă şi tehnici cu sisteme de fum şi ventilaţii naturale, îndelung studiate de specialiştii noştri.

Avem experienţă în realizarea de grătare profesionale de grădină cu design unic, lucrate manual, personalizate pentru fiecare client în parte, din cărămidă, piatră, estetice şi funcţionale. Multe din grătarele nostre sunt de inspiraţie italiană, acestea fiind recunoscute ca fiind cele mai bune, atât ca funcţionalitate, cât şi estetic.

Echipa noastră profesionistă execută grătare zidite din cărămidă, grătare de grădină, barbecue, grill, sobe cu plită pe lemne, cuptoare de pizza, şeminee de grădină, grătare tradiţionale. Acestea pot fi: grătare moderne, cu aspect minimalist, grătare medievale, cu finisaj antichizat şi grătare tradiţionale, cu cărămidă aparentă rostuită. Grătarele de grădină sunt realizate la comandă, în funcţie de arhitectura casei şi de preferinţele dumneavoastră, putând folosi finisajele casei, respectiv: piatră, granit, decorativă, culori-contraste.

Meşterii noştri vă pot construi grătarul pe care vi-l doriţi. Ne puteti contacta la telefon 0729.043.762 sau la adresa de email office@brownstone.ro.

Mai jos puteţi admira câteva grătare de grădină profesionale realizate de echipa noastră.

Imagini din portofoliul BrownStone

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.