SWITCH TO ENGLISH

Lucrări cu materiale speciale

Echipa noastră execută lucrări complexe, cu materiale speciale, de cea mai bună calitate. Dintre acestea enumerăm: klinker cotto, mozaic, stucco veneziano și rășină epoxidică (pentru turnarea podelelor).

Pentru executarea acestor lucrări de finețe, pentru care sunt necesare tehnici speciale de aplicare, este nevoie de o mare experiență și îndemânare, dar și de materiale de cea mai bună calitate. Pentru placări exterioare, dar și interioare durabile, cu un aspect rustic și natural, un material special este klinker cotto, un material de construcții rezistent, cunoscut încă de pe vremea romanilor. Mozaicul este arta de a crea imagini prin asamblarea unor piese mici din sticlă colorată, piatră naturală, gresie sau alte materiale. Cunoscut din cele mai vechi timpuri, mozaicul a rămas o tehnică apreciată de iubitorii de frumos și în zilele noastre. Podelele turnate cu rășină epoxidică sunt inovative și fac parte din categoria lucrărilor moderne de construcții.

Echipa noastră profesionistă realizează lucrări unice, având experiența necesară pentru astfel de montaje complexe, pentru care oferim garanția durabilității.

Imagini din portofoliul BrownStone