SWITCH TO ENGLISH

Montaj, șlefuire și finisare granit

AVANTAJE

 1. Reduci costurile și deranjul înlocuirii totale a granitului

 2. Granitul uzat se poate reface ca nou

 3. Tratamentele speciale aplicate pietrei prelungesc durata de folosire

 4. Metodă 100% naturală și ecologică, conform standardelor Uniunii Europene

 5. Consultanță tehnică de specialitate gratuită, vezi detaliile mai jos!

Granitul este una dintre cele mai dure pietre naturale, cu mare rezistență la flexare. Din cauza proprietăților sale naturale este un material greu de șlefuit. Drept dovadă, în domeniul finisărilor de piatră naturală se spune că apogeul meseriei de șlefuitor este atins odată cu capacitatea de a șlefui pietre dure precum granitul.

Compania BrownStone, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu și lucrări în 6 tări europene dispune de tehnologie modernă și personal calificat pentru a monta și șlefui orice suprafață de granit.

APELEAZĂ CU ÎNCREDERE PENTRU:

 • Placări cu granit la interior și exterior
 • Mentenanță și întreținere profesională
 • Buciardare pardoseală granit
 • Curățare și recondiționare profesională
 • Șlefuire pardoseli și trepte
 • Finisare personalizată, în funcție de nevoi sau preferințe

GALERIE VIDEO BROWNSTONE

Click pe imaginile de mai jos pentru a deschide video
ȘLEFUIRE GRANIT

ȘLEFUIRE GRANIT, IMAGINI ÎNAINTE – DUPĂ

BUCIARDARE GRANIT

BUCIARDARE GRANIT

ȘLEFUIRE GRANIT

ȘLEFUIRE GRANIT, METODĂ 100% ECOLOGICĂ

DESPRE BROWNSTONE

Specialiști în montaj, șlefuire și finisare granit

Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.

În portofoliul nostru se regăsesc lucrări cu piatră naturală realizate la Palatul Victoria, Arcul de Triumf, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari, Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din București, Mall Plaza România, Hotel Europa din Eforie, Hotel Crowne Plaza din București, Mall Titan, Mega Mall, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Iași, sediul Rompetrol București și Pireus Bank București.

Beneficiază de consultanță gratuită pentru lucrarea ta de șlefuire și finisare granit

Pentru pardoseli de granit cu suprafețe de peste 100 metri pătrați beneficiezi consultanță tehnică specializată!

Un specialist BrownStone se va deplasa la locația ta, oferta fiind valabilă în următoarele condiții:

 • Lucrarea se va realiza în București sau zonele limitrofe.
 • Natura proiectului poate fi comercială, industrială sau rezidențială.
 • Suprafața minimă este de 100 metri pătrați.

Completează formularul din pagină, spune-ne ce este important pentru tine la această lucrare cu granit. Te rugăm să incluzi cât mai multe detalii relevante.

"*" indicates required fields

Cum dorești să te contactăm?
Acord de trimitere a datelor*


AFLĂ MAI MULTE

Montaj, șlefuire, finisare granit
 • Granitul este folosit în aplicaţii ce necesită precizie, iar montajul lui se realizează fără rosturi de dilataţie. Poate fi folosit cu succes atât la interior cât şi la exterior, nefiind afectat de intemperii şi schimbări de temperatură.
 • Granitul (din italiană ”granito” – „granulat“) este o rocă magmatică masivă, cu cristale de dimensiunea de câțiva milimetri, formată la adâncimi mari, conținând în principal cuarț, feldspat sau minerale de culoare închisă, cum este mica. Granitul are proprietăţi anti-abrazive, de aceea este folosit pe scară largă şi ca material de construcţii.
 • Datorită culorii închise, granitul aduce un plus de rafinament pe lângă durabilitate și impermeabilitate.
 • Pe scara de duritate Mohs, granitul are o duritate între 6 și 7. Din acest motiv este o alegere excelentă pentru spații exterioare sau monumente precum Arcul de Triumf din București, unde firma noastră a placat terasa exterioară cu granit. Click aici pentru imagini din timpul lucrării.
 • Fiind un material dur și dificil de șlefuit, pentru rezultate optime îți recomandăm să apelezi doar la specialiști pentru lucrări de montaj, finisare sau alte tipuri de prelucrări.

Firma BrownStone ofera o gamă de servicii complete, de la montaj pâna la finisare. Lucrăm cu toate tipurile de piatra naturală, nu doar granit. Avem capacitatea tehnică și experiența de a executa lucrări de dimensiuni mari sau lucrări complexe, precum restaurări de piatra naturală rară sau din clădiri istorice, cu valoare culturală.

Contactează-ne acum pentru o evaluare inițială a proiectului tău!