Lucrări cu granit

Executam montaj de marmura, granit, travertin, ardezie, onix, la interior, atat pardoseli cat si pereti pentru livinguri, bucatarii, bai .Dupa executarea lucrarilor de placare, la cererea dumneavoastra  sau a arhitectului, realizam operatii de slefuire, lustruire, cristalizare, ceruire, intretinere periodica.

Executam si placari scari, trepte, contratrepte si  mana curenta , executate din orice tip de material cerut de beneficiar.

Asiguram montaj profesional , medalioane din piatra naturala, cristal, portelan, colaborand cu firme care au o experienta vasta si utilaje profesionale  in realizarea de medalioane, covor marmura, folosind masini de debitare cu jet de apa, care ofera o exactitate in debitarea lor si ne permite sa indeplinim designul dorit. Pentru blaturi cu cant lustruit, bizotat, bastonat si semi-bastonat, ne bazam in continuare pe profesionalismul firmelor de prelucrare a pietrei, care ne furnizeaza materialul finit.

Imagini din portofoliul BrownStone

One Response to Lucrări cu granit

  1. Pieleanu Cristina mai 22, 2018 at 4:33 am #

    Buna ziua! Ma intereseaza montaj granit intr un spatiu conercial din zona Unirii. Suprafata are aprox 70 mp. Ati putea va rog frumos sa ini dati o cotatie de pret pentru montaj. Va multumesc !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.