SWITCH TO ENGLISH

Granit

Lucrări cu granit

Executam montaj marmura, granit, travertin, ardezie, onix, la interior, atat pardoseli cat si pereti pentru livinguri, bucatarii, bai, holuri, glafuri. Dupa executarea lucrarilor de placare, la cererea dumneavoastra  sau a arhitectului, realizam operatii de slefuire, lustruire, cristalizare, intretinere periodica sau mentenanta.

Executam si placari scari, trepte, contratrepte si  mana curenta, executate din orice tip de material cerut de beneficiar.

Montaj trepte granit

Montaj trepte granit

Asiguram montaj profesional, medalioane din piatra naturala, cristal, portelan, colaborand cu firme care au o experienta vasta si utilaje profesionale in realizarea de medalioane, covor marmura, folosind masini de debitare cu jet de apa, care ofera o exactitate in debitarea lor si ne permite sa indeplinim designul dorit. Pentru blaturi cu cant lustruit, bizotat, bastonat si semi-bastonat, ne bazam in continuare pe profesionalismul firmelor de prelucrare a pietrei, care ne furnizeaza materialul finit.

Recomandarile BrownStone

  • Granitul este una dintre cele mai dure si rezistente pietre naturale folosita in constructii si amenajari. Deoarece actiunea daunatoare a factorilor externi precum acizi, saruri sau grasimi este mult mai scazuta decat in cazul marmurei sau a travertinului, se recomanda folosirea lui in spatii intens circulate, atat la exterior si interior.
  • Nu este un secret faptul ca blaturile de bucatarie din granit si in general folosirea granitului in bucatarii reprezinta un mare plus pentru o investitie durabila. Acelasi lucru se poate spune despre scari, trepte si pardoseli pentru ca nu apar zgarieturi provocate de incaltaminte, pietricele, particule de nisip, etc.
  • Granitul este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc o investitie pe termen lung, cu operatiuni de mentenanta minime si rare.
  • Pentru o aderenta sporita, mai ales la exterior pe timpul iernii se recomanda buciardarea granitului, adica transformarea cu ajutorul echipamentelor speciale intr-o suprafata nealunecoasa.

Montaj și buciardare granit – filmare din portofoliul BrownStone

Preturi si costuri de montaj si slefuire

Duritatea ridicata a granitului il face un material dificil de slefuit pentru orice firma de pe piata care nu are experienta si echipamentele necesare acestor
operatiuni. Costurile initiale cu slefuirea sunt mai ridicate deoarece este nevoie de mai mult material consumabil iar uzura echipamentelor creste direct proprotional cu duritatea materialului slefuit.

Insa, pe termen lung, pretul slefuirii se amortizeaza deoarece mentenanta este minimala iar lucrarea poate rezista zeci de ani, daca montajul este realizat corect. Daca iti doresti mai multe informatii despre cum sa transformi investitia ta in granit intr-una durabila si eficienta ne poti contacta iar specialistii nostri iti vor oferi asistenta tehnica gratuita, in limita timpului disponibil.

Imagini din portofoliul BrownStone

 

Amenajări interioarePlacare cu granitPlacare piatra montaj piatra

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.