SWITCH TO ENGLISH

Granit

Lucrări cu granit

Executam montaj marmura, granit, travertin, ardezie, onix, la interior, atat pardoseli cat si pereti pentru livinguri, bucatarii, bai .Dupa executarea lucrarilor de placare, la cererea dumneavoastra  sau a arhitectului, realizam operatii de slefuire, lustruire, cristalizare, ceruire, intretinere periodica sau mentenanta.

Executam si placari scari, trepte, contratrepte si  mana curenta , executate din orice tip de material cerut de beneficiar.

Asiguram montaj profesional , medalioane din piatra naturala, cristal, portelan, colaborand cu firme care au o experienta vasta si utilaje profesionale  in realizarea de medalioane, covor marmura, folosind masini de debitare cu jet de apa, care ofera o exactitate in debitarea lor si ne permite sa indeplinim designul dorit. Pentru blaturi cu cant lustruit, bizotat, bastonat si semi-bastonat, ne bazam in continuare pe profesionalismul firmelor de prelucrare a pietrei, care ne furnizeaza materialul finit.

Montaj și buciardare granit – filmare din portofoliul BrownStone

 

Imagini din portofoliul BrownStone
Placare cu granit

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.