SWITCH TO ENGLISH

Finisaje interioare de lux

Lucrari cu Gresie – Faianta

Montaj gresie si faianta putem realiza cu totii, dar sa nu uitam un mic amanunt important, adezivii folositi si calitatea executiei. Cele doua pot fi primordiale in rezultatul final cat si in garantia lucrarii in timp.

Hidroizolatiile imperios necesare in multe cazuri, compatibilitatea acestora cu adezivii folositi, fiind in stransa legatura, fac parte din experienta noastra pe care, bucurosi, dorim sa o impartasim cu dumneavoastra.

Pentru aceste lucrari colaboram de peste 15 ani cu marci de prestigiu pentru adezivii profesionali folositi la montajul dumneavoastra (Kerakoll, Mapei, cat si producatori autohtoni Duraziv si Ceresit). Acordam o atentie deosebita elementelor de décor, care definesc lucrarea in ansamblu, tip plinta, brau, decor, bordure…etc.

Imagini din portofoliul BrownStone
Montaj gresie si faianta

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.