SWITCH TO ENGLISH

Marmură

Placare cu marmură

Executăm montaj de marmură, granit, travertin, ardezie, onix, la interior, atât pardoseli cât și pereți pentru livinguri, bucătării, băi. După executarea lucrărilor de placare, la cererea dumneavoastră sau a arhitectului, realizăm operații de șlefuire, lustruire, cristalizare, ceruire, întreținere periodică.

Executăm și placări scări, trepte, contratrepte și mana curentă, executate din orice tip de material cerut de beneficiar.

Asigurăm montaj profesional medalioane din piatră naturală, cristal, porțelan, colaborând cu firme care au o experiență vastă și utilaje profesionale în realizarea de medalioane, covor marmură, folosind mașini de debitare cu jet de apă, care oferă o exacitate în debitarea lor și ne permite să îndeplinim designul dorit. Pentru blaturi cu cant lustruit, bizotat, bastonat și semi-bastonat ne bazăm în continuare pe profesionalismul firmelor de prelucrare a pietrei, care ne furnizează materialul finit.

Folosim tehnologie de ultimă generație, consumabile de cea mai bună calitate și personal format în utilizarea echipamentelor pentru lucrări de montaj, finisare, lustruire marmură, granit, travertin, onix la nivelul standardelor internaționale.

Vă prezentam o serie de clipuri filmate în timpul unor lucrări efectuate de compania noastră. Urmăriți canalul BrownStone pe Youtube pentru mai multe clipuri din timpul lucrărilor.

Șlefuire marmură – hotelul Crowne Plaza din București

Șlefuire marmură – Palatul Victoria din București

Șlefuire verticală

Lucrează cu noi

BrownStone oferă un serviciu „la cheie” conform dorințelor dumneavoastră ce include proiectare, furnizare de materiale, montaj, șlefuiri, tratamente folosind soluții tehnice de ultimă oră și materiale de calitate superioară.

Prețul manoperei dar și costul total al lucrării se vor stabili după o vizită la locația unde va fi executată lucrarea. Tot cu această ocazie vom propune și soluțiile tehnice concrete.

Click aici pentru a accesa pagina de contact.

Imagini din portofoliul BrownStone
Montaj marmura placare marmura trepte marmura

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.