Marmură

Lucrări din marmură

Executăm montaj de marmură, granit, travertin, ardezie, onix, la interior, atât pardoseli cât și pereți pentru livinguri, bucătării, băi. După executarea lucrărilor de placare, la cererea dumneavoastră sau a arhitectului, realizăm operații de șlefuire, lustruire, cristalizare, ceruire, întreținere periodică.

Executăm și placări scări, trepte, contratrepte și mana curentă, executate din orice tip de material cerut de beneficiar.

Asigurăm montaj profesional medalioane din piatră naturală, cristal, porțelan, colaborând cu firme care au o experiență vastă și utilaje profesionale în realizarea de medalioane, covor marmură, folosind mașini de debitare cu jet de apă, care oferă o exacitate în debitarea lor și ne permite să îndeplinim designul dorit. Pentru blaturi cu cant lustruit, bizotat, bastonat și semi-bastonat ne bazam în continuare pe profesionalismul firmelor de prelucrare a pietrei, care ne furnizează materialul finit.

Imagini din portofoliul BrownStone
Montaj marmura placare marmura trepte marmura

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.