SWITCH TO ENGLISH

Lucrări din marmură

Montaj marmură

Montajul pietrei naturale ar trebui lăsat întotdeauna pe mâna profesioniștilor datorită dificultății manoperei, alegerii stratului suport și a adezivilor compatibili. Montajul diferă de la caz la caz în funcție de cererea clientului sau a arhitectului.

Aceasta poate fi montată atât la interior cât și la exterior. Piatra naturală se împarte în mai multe clase, în funcție de absorbția apei și deformabilitatea acestora. Tocmai de aceea, alegerea adezivului trebuie făcută doar de persoane calificate, care pot garanta atât montajul optim cât și garanția în timp a lucrării.

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare marmură, pe lângă multe alte tipuri de piatră naturală.

Montaj marmură la Biserica Icoanei

Experiență demonstrată

În cei peste 20 de ani de experiență acumulată la nivel național și internațional, BrownStone a realizat lucrări de manoperă, montaj pardoseli din marmură pentru clădiri de patrimoniu, cu valoare culturală sau pentru clienți privați ( apartamente, case, magazine, restaurante ). Dintre lucrările publice la care am participat amintim:

Mod de lucru

Folosim tehnologie de ultimă generație, consumabile de cea mai bună calitate și personal format în utilizarea echipamentelor pentru lucrări de montaj, șlefuire, lustruire marmură, granit, travertin, onix sau cuarțit la nivelul standardelor internaționale.

Adezivii pentru montaj trebuie aleși în funcție de tipul de piatră și specificul lucrării. Este de preferat ca detaliile de ordin tehnic să rămână în grija celor care se pricep, altfel marmura se poate rupe sau desprinde în timp.

După montaj se recomandă operațiuni de tratament, șlefuire, lustruire, etc. pentru:

  • extra de durabilitate, de exemplu impermeabilizare
  • a corecta anumite defecte „din fabrică” deoarece plăcile de piatră naturală nu sunt întotdeauna perfecte
  • a scoate în evidență acel luciu specaculos, natural, al marmurei.

Prețuri montaj manoperă marmură

Primim adesea clasicele „cereri de ofertă” în care ni se cere prețul pe metru pătrat, fără să știm exact detalii despre tipul de piatră folosit, destinația spațiului, expunerea la factori naturali, la trafic și așa mai departe.

La BrownStone, prezentăm oferte de preț numai după o vizită a unui reprezentant al companiei în șantier unde se pot vedea detaliile lucrării și se discuta cu befeciarul final și / sau arhitectul acelui proiect. Este un semn de profesionalism și de înțelegere a faptului că o lucrare de montaj prezintă o serie de particularități care vor influența modul în care compania noastră va aborda lucrarea.

Lucrează cu noi

BrownStone poate oferi un serviciu „la cheie” conform dorințelor tale ce include proiectare, furnizare de materiale, montaj, șlefuiri, tratamente folosind soluții tehnice de ultimă oră și materiale de calitate superioară.

Pentru o evaluare a lucrării ne poți contacta prin intermediul formularului din site iar ulterior un reprezentant al comapniei va stabili ziua și ora pentru o vizită în șantier. După această vizită vom propune și soluțiile tehnice concrete, timpul estimativ de execuție și un preț.

Click aici pentru a accesa pagina de contact.

Imagini din portofoliul BrownStone

Click pe link pentru a accesa portofoliul video al BrownStone cu lucrări din piatră naturală

Montaj granitMontaj marmurăMontaj piatra naturala

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.