SWITCH TO ENGLISH

Lucrări din marmură

Montaj marmură

Montajul pietrei naturale ar trebui lăsat întotdeauna pe mâna profesioniștilor datorită dificultății manoperei, alegerii stratului suport și a adezivilor compatibili. Montajul diferă de la caz la caz în funcție de cererea clientului sau a arhitectului.

Aceasta poate fi montată atât la interior cât și la exterior. Piatra naturală se împarte în mai multe clase, în funcție de absorbția apei și deformabilitatea acestora. Tocmai de aceea, alegerea adezivului trebuie făcută doar de persoane calificate, care pot garanta atât montajul optim cât și garanția în timp a lucrării.

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare marmură, pe lângă multe alte tipuri de piatră naturală.

Experiență demonstrată

În portofoliul BrownStone se regăsesc realizate la Palatul Victoria, Arcul de Triumf, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari, Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din Bucuresti, Mall Plaza Romania, Hotel Europa din Eforie, Hotel Crowne Plaza din București, Mall Titan, Mega Mall, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Iași, sediul Rompetrol București și Pireus Bank București.

În afara țării am participat la lucrările realizate la centrul Vodafone din Padova, hotelul Okura din Amsterdam, hotelul Jesolo din Veneția și pentru companii precum Lidl, Spar sau Penny.

Videoclipuri din portofoliul BrownStone

Folosim tehnologie de ultimă generație, consumabile de cea mai bună calitate și personal format în utilizarea echipamentelor pentru lucrări de montaj, șlefuire, lustruire marmură, granit, travertin, onix la nivelul standardelor internaționale.

Vă prezentam o serie de clipuri filmate în timpul unor lucrări efectuate de compania noastră. Urmăriți canalul BrownStone pe Youtube pentru mai multe clipuri din timpul lucrărilor.

Șlefuire marmură – hotelul Crowne Plaza din București

Șlefuire marmură – Palatul Victoria din București

Lucrează cu noi

BrownStone oferă un serviciu „la cheie” conform dorințelor dumneavoastră ce include proiectare, furnizare de materiale, montaj, șlefuiri, tratamente folosind soluții tehnice de ultimă oră și materiale de calitate superioară.

Prețul manoperei dar și costul total al lucrării se vor stabili după o vizită la locația unde va fi executată lucrarea. Tot cu această ocazie vom propune și soluțiile tehnice concrete.

Click aici pentru a accesa pagina de contact.

Imagini din portofoliul BrownStone
Montaj granitMontaj marmurăMontaj piatra naturala

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.