SWITCH TO ENGLISH

Lucrări cu cărămidă

Cărămida este un material de construcție folosit încă din cele mai vechi timpuri, recunoscut pentru rezistența și gradul său ridicat de izolație termică. Astăzi, cărămida este folosită pentru structuri de rezistență, pentru ziduri interioare, pentru decorarea unor suprafețe interioare sau exterioare, în pavaj și chiar în construcții de artă modernă. Nici un alt element de construcție nu oferă atâtea posibilități pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice.

Cărămida poate fi considerată una dintre cele mai mari descoperiri ale lumii, fiind un material de bază în construcții, dar este folosit și în scop decorativ, pentru placarea pereților. Executarea unor astfel de lucrări cu cărămidă necesită o manopera delicată, echipa noastră fiind la dispoziția dumneavoastră pentru rezultate optime. Realizăm și lucrări personalizate din cărămidă: grill, barbeque, șeminee, cuptoare, coloane și stâlpi.

Una dintre specialitățile firmei Brownstone este placarea cu cărămidă pentru diverse spații exterioare și interioare. Beneficiile aduse clienților sunt numeroase: personalizarea spațiului conform dorinței beneficiarului, montajul profesional, consiliere gratuită în alegerea unor materiale de calitate, un raport de neegalat preț-calitate.

Imagini din portofoliul BrownStone