SWITCH TO ENGLISH

GranitLucrări din marmurăTravertin

Refacerea exterioară a Mall-ului Vitan din București, o misiune îndeplinită cu succes

Echipa Brownstone realizează lucrări complexe de amenajări exterioare și interioare pentru clădiri și locații publice, cu aflux mare de persoane. Firma noastră se poate mândri cu un portofoliu de lucrări numeroase și diverse, printre care se numară construcția și reabilitarea unor importante Mall-uri, centre comerciale din București și restaurante din Focșani, frecventate de un număr mare de oameni.

Dorim să vă prezentăm câteva dintre proiectele noastre cele mai semnificative și rezultatele muncii noastre, care se ridică la cele mai exigente standarde, fapt confirmat cel mai bine de beneficiarii noștri.

Una dintre lucrările în care ne-am implicat de curând a fost refacerea spațiilor exterioare la Mall Vitan din București. Fiind cel mai vechi centru comercial din Capitală, construit la sfârșitul anilor 90, Mall-ul necesita o modernizare și o reabilitate, mai ales în ceea ce privește spațiile din exterior, uzate și afectate de intemperii și de traficul intens.

Echipa noastră a primit această provocare de reabilitare cu entuziasm, dar și cu seriozitate, fiind vorba despre o lucrare amplă și complexă, pentru care se dorea o față nouă și modernă. Nivelul de calitate și siguranță al lucrării a fost unul ridicat, dată fiind locația, care găzduiește unul dintre cele mai frecventate mall-uri din București.

Munca noastră a constat în refacerea exterioară a Mall-ului prin placarea cu piatră, marmură, granit și travertin a tuturor spațiilor exterioare, atât orizontale, cât și verticale. Au fost montate pardoseli noi, au fost reconstruite jardinierele și au fost placate treptele, toate respectând un stil unitar și armonios.

Au fost folosite în cadrul lucrării materiale de cea mai bună calitate, speciale și rezistente pentru trafic intens, garantate să reziste unui aflux ridicat de clienți timp de mai mulți ani. În total, am montat circa 1.000 de metri pătrați de pardoseli și 500 de metri pătrați de placări verticale pe pereți. Iar rezultatul ne multumește pe deplin!

București Mall (Mall Vitan) este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Este situat în cartierul Vitan din București și are o suprafață închiriabilă de 36.000 de metri pătrați. A fost deschis în urma unei investiții de 35 de milioane de euro. În anul 2002 a avut 15 milioane de vizitatori, care au cheltuit in total 200 milioane dolari. Este deținut de compania Anchor Group din Turcia, care mai deține și centrul comercial Plaza România.

Persoanele care vizitează Mall-ul Vitan doresc să combine utilul cu plăcutul, aceasta fiind o locație unde pot fi făcute cumparături, dar reprezintă și un loc de plimbare și recreere pentru toată familia, unde au loc evenimente si promoții. Mall-ul găzduiește zeci de magazine, un Multiplex cu cinema, unde rulează cele mai noi filme, un Casino și un Food Court cu mai multe restaurante recunoscute.

Pentru a vedea în ce a constat reabilitarea realizată de noi, iată câteva imagini surprinse în timpul lucrărilor:

Montaj marmura placare marmura trepte marmuraMontaj travertinPlacare cu granit

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.