SWITCH TO ENGLISH

Știri

Romania te iubesc: criza din constructii si conceptul de lux imobiliar

Unii agenti recunosc ca preturile sunt la jumatate fata de 2008, iar tranzactiile la un sfert.

Orice rau are insa si o parte buna, considera dezvoltatorii seriosi. Inainte sa ramanem fara bani, costurile erau umflate. O echipa de la„Romania te iubesc” a incercat sa afle ce se mai vinde si cine mai cumpara in lumea romanilor cu stare.

Criza imobiliara rafineaza gusturile si ii pune la colt pe toti cei care au crezut ca se vor imbogati construind si vanzand la preturi exorbitante case mari, cu multe camere si finisaje opulente. Acum se cauta… piese rare si intra in scena arhitectii avangardisti.

Duminica, la „Romania te iubesc”, intram in proprietati exclusiviste, pe care le pot vizita doar cei cu multe milioane in buzunar. E drept, multi dintre ei, cu portofelul mai gol, pe timp de criza.

 

Sursa: https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-criza-din-constructii-si-conceptul-de-lux-imobiliar.html


BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.