SWITCH TO ENGLISH

Șape

Șapa cu încălzire ( încălzire în pardoseală )

Sapele incalzite sunt sape flotante, pe straturi izolatoare ce au in componenta sisteme de incalzire electrice sau cu agent termic. Acestea pot fi semiumede, fluide sau autonivelante.

In cazul executiei sapei cu incalzire incorporata trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte:

– evitarea infiltrarii umiditatii din structura folosind folia de polietilena

-evitarea pierderii caldurii catre elementele de structura prin montajul panourilor izolante

-daca se va folosi in compozitia materialului turnat ciment,nisip si apa e obligatoriu introducerea unor aditivi,lianti si a benzii perimetrale de dilatatie,pentru a pute preveni eventualele crapaturi sau fisuri,provocate de contractiile si dilatatiile excesive pe care le poate suferi sapa la diferentele mari care va fi expusa 

-daca in compozitia materialului se va folosi un liant hidraulic,turnarea sapei flotante se va face conform indicatiilor producatorului si dupa consultarea in prealabil a fisei tehnice a produsului, in care acesta va preciza faptul ca acest material este adecvat sapelor cu incalzire

-aceste sape se vor placa cu materiale ce vor face punte termica (nu izolator de ex. lemnul ), tinand cont ca lipirea finisajului pe sapa sa se faca doar cu adezivi speciali pentru pardoseli incalzite.


BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.