SWITCH TO ENGLISH

Șape

Șape Flotante

Singura deosebire intre SAPA ADERENTA si SAPA FLOTANTA este aceea ca prima adera la stratul suport, pe cand cea de a doua nu trebuie sa aibe contact direct cu nici un element de structura. Aceasta sapa va prelua in intregime toate sarcinile fizico-mecanice.

Pentru separarea sapei flotante de stratul suport se poate folosi folie de polietilena (bariera de vapori) si obligatoriu, se va evita contactul direct cu elementele structurale (pereti, stalpi, scari) prin lipirea pe aceste elemente a unei BANDA PERIMETRALA DE DILATATIE.

Se va arma intotdeauna cu plasa. Tipul de plasa va fi ales in functie de grosime, destinatia spatiului,actiunile mecanice la care va fi supusa si nu in ultimul rand tipul de pardoseala ce urmeaza a fi montat.

Dupa turnare poate fi finisata atat manual cat si mecanizat (sapa elicopterizat). 


BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.