SWITCH TO ENGLISH

DecorațiuniFinisaje interioare de lux

Servicii profesionale de design interior pentru restaurante și saloane de nuntă

Amenajări interioare sală evenimente, restaurant, bar, cafenea.

Nunta și botezul sunt două dintre cele mai importante evenimente festive din viața noastră de familie, de aceea ne dorim să petrecem aceste momente de neuitat într-un ambient cât mai plăcut.

Atuurile restarantului unde se organizează fericitele evenimente sunt foarte importante pentru alegerea locației respective de către clienți, apoi pentru reușita petrecerii și pentru satisfacția acestora. Viitorii soți sau părinți vor alege restaurantul sau salonul de evenimente în funcție de mai multe caracteristici, printre care: mâncarea savuroasă, serviciile ireproșabile ale personalului, prețurile practicate. Cel mai important însă în alegerea unei locații este modul în care este amenajată, aspectul interior, cât și cel exterior, pentru că prima impresie și imaginea contează, în primul rând.

Trendurile în design interior sunt în permanentă schimbare, datorită influențelor venite din străinătate, mai ales din țările unde locuiesc și muncesc mulți români, care, odată întorși acasă, doresc să regăsească aici caracteristicile estetice admirate peste hotare. Așa se face că multe restaurante, saloane de nunți, cafenele, cluburi, s-au « scuturat de praf » și s-au reinventat, prin redecorarea spațiului. Redefinarea locației, combinată cu servicii de calitate, va avea ca rezultat o clientelă mulțumită, pentru că oamenii sunt doritori de nou și inedit.

Suntem o echipă de profesioniști care vă oferă servicii complete de reamenajări interioare, de inspirație italiană, spaniolă, dar și neoromanească, totul cu materiale de cea mai bună calitate. Vă punem la dispoziție o varietate de decorațiuni interioare, pentru a crea un ambient select, rafinat, plin de eleganță și confort : de la zugrăveli simple sau complexe, aplicare de tapet, până la placări cu mozaic sau stuco venețian. De asemenea, executăm, pe baza proiectului, și elemente specifice, precum : arcade, șeminee, precum și vopsitorii deosebite tip patină, antichizare, aplicare foiță de aur.

Restaurantul dumneavoastră va arăta așa cum vă doriți !

Ne puteți contacta la telefon 0729.043.762 sau la adresa de email office@brownstone.ro.

Imagini din portofoliul BrownStone
Amenajari interioare sala evenimenteServicii profesionale de design interior pentru restaurante si saloane de nunta

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.