SWITCH TO ENGLISH

ȘLEFUIRE PROFESIONALĂ BETON

Dacă spațiul industrial pentru care dorești șlefuire, finisare sau reparare a betonului are minim 500 de metri pătrați contactează-ne acum și beneficiezi de consultanță tehnică gratuită. Vezi detaliile mai jos.

Contactează-ne

Vrei să repari o pardoseală din beton uzată? Iată ce trebuie să știi:

 • Există mai multe metode și tehnici de șlefuire și finisare beton.
 • Înainte de a investi bani în refacerea pardoselii, gândește-te dacă îți dorești o lucrare care să reziste în timp ( 10 – 20 de ani ) sau te-ar mulțumi ceva pe termen mai scurt ( 1 – 3 ani ).
 • Lucrările cu garanții de până la 20 de ani sunt posibile datorită echipamentelor și tehnologiilor moderne, dezvoltate în secolul 21.
Slefuire finisare reparare beton inainte

Pardoseala din beton prezintă urme evidente de uzură, zgârieturi, pete.

Șlefuire pardoseli beton

Aceeași pardoseală după șlefuire și recondiționare.

În urma șlefuirii au fost reparate defectele, s-a obținut o pardoseală impermeabilă, ușor de curățat și rezistentă la trafic. Însă principalul avantaj este oferit de faptul că lucrarea poate rezista ani de zile dacă întreținerea ulterioară va fi realizată în mod corect.

Cea mai des întâlnită problemă în refacerea pardoselilor din beton

Clientul solicită o șlefuire / finisare care să reziste în timp dar în maxim câțiva ani pardoseala se degradează. Cu cât expunerea la factori externi sau la trafic este mai mare, cu atât va apărea mai repede uzura. În cele din urmă, clientul este nevoit să refacă pardoseala, ceea ce înseamnă alți bani cheltuiți și deranj sau limitarea activității provocate de reparații.

Explicațiile tehnice ale acestei situații:

De cele mai multe ori, avem de-a face cu o metodă de șlefuire nepotrivită. Aceste șlefuiri folosesc substanțe precum rășini sau uleiuri care nu rezistă în timp.

Nu numai că rășinile sau uleiurile speciale folosite în șlefuiri nu rezistă în timp dar au și un efect dăunator asupra betonului și conduc la apariția fisurilor, crăpăturilor, etc.

Cum te poate ajuta BrownStone să obții o pardoseală care rezistă cu adevărat în timp

Compania de construcții și finisaje de lux BrownStone propune o metodă modernă și ecologică pentru șlefuirea și repararea pardoselilor de beton. În cele ce urmează îți vom prezenta imagini și videoclipuri din timpul lucrărilor noastre.

 • Acest tip de șlefuire este folosit de marile companii pentru hale de producție industrială sau depozite deoarece scad costurile ulterioare de mentenanță, menține igiena și rezistă la trafic intens.

 • Nu se folosesc metode învechite de șlefuire cu rășini, uleiuri sau alte tipuri de pelicule.

 • Urmărește videoclipul pentru a vedea rezultatele obținute de echipa noastră după șlefuire. Această lucrare a fost realizată pentru un service auto din București.

Avantaje ale șlefuirii prin metoda ecologică propusă de BrownStone

Cei care activează în domenii în care curațenia la standarde foarte ridicate este obligatorie cunosc prea bine eforturile care se depun pentru curățenie zi de zi și pentru menținerea acesteia. Venim în întâmpinarea ta cu o soluție împotriva depunerilor de praf și acumulării de mizerie.

 • Procesul tehnologic este 100% ecologic pentru că nu se folosesc substanțe chimice nocive, rășini, vopseluri pentru șlefuire și lustruire. De asemenea, după lucrare nu se degajă mirosuri neplăcute specifice materialelor nocive.
 • Curățenia se realizează mai rapid și mai ușor deoarece suprafața de beton devine uniformă și mai netedă.
 • Rezistență și aderență pentru trafic intens, inclusiv al utilajelor. Fără urme de cauciuc!
 • Rezistență sporită la zgârieturi și pete datorită faptului că nu se folosesc pelicule sau ceară.
 • Nivel de igienă mult superior oricărei alte soluții datorită impermeabilității care împiedică acumularea mizeriei sau bacteriilor.
 • Posibilitate de personalizare cu logo-uri, culori, desene. Cine a spus că o pardoseală nu poate aduce un plus de creativitate și estetică?

În ce domenii se poate aplica acest tip de șlefuire?

Aplicabilitatea este maximă dar recomandăm cu toată încrederea folosirea în spații unde se cer condiții de igienă perfectă precum producție alimentară, farmacii, spitale, școli, hoteluri, restaurante, etc.

Spațiile cu trafic intens sau supuse unui grad ridicat de uzură pot genera cheltuieli importante cu mentenanța, curățenia și eventual înlocuirea completă a suprafeței de beton. De exemplu: hale industriale, unităti de producție, parcări, spații publice, aeroporturi, depozite sau magazine.

Imagini înainte și după lucrările de șlefuire pardoseală beton din magazinul Sport Guru, Mall Plaza România, București.

Filmare de la o lucrare de șlefuire a betonului din parcarea mall-ului AFI Cotroceni din București.

Beneficiază de un test gratuit pentru șlefuirea și finisarea pardoselii din spațiul tău

Pentru pardoseli din beton cu suprafețe de peste 500 metri pătrați beneficiezi de un mock-up gratuit dacă volumul de muncă actual ne permite acest lucru.

Ce este un mock-up și cum te poate ajuta?

 1. Un mock-up este o lucrare de test standard, pe care BrownStone o oferă momentan în mod gratuit, pentru suprafețe de beton de peste 500 metri pătrați.

 2. În urma acestei lucrări de test, poți evalua calitatea generală a lucrării și ai ocazia să cunoști echipa noastră.

 3. Poți vedea și alege gradul de șlefuire și finisare în funcție de necesitățile spațiului tău.

 4. Echipa noastră va putea evalua corect situația reală, nivelul de uzură al betonului în așa fel încât să obții oferta de preț corectă și clară.

 5. Dacă ai dubii în privința calității sau transparenței unui furnizor de servicii, îți recomandăm să ceri un test de lucru înaintea începerii întregului proiect.

Urmărește clipul de mai jos pentru a vedea imagini din timpul unei lucrări de test realizate de BrownStone, pentru șlefuirea unei pardoseli din beton.

Completează formularul de contact și transmite-ne ce este important pentru tine: calitatea lucrării, garanția în timp sau alte detalii.

"*" indicates required fields

Cum dorești să te contactăm?
Acord de trimitere a datelor*


BrownStone are o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor și finisajelor de lux, timp în care am lucrat în România dar și în alte țări precum Italia, Germania, Franța, Olanda, sau Ungaria.

BROWNSTONE A PARTICIPAT LA LUCRĂRI PRECUM:
 • Biserici și monumente istorice: Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari, Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din Bucuresti, Arcul de Triumf, Palatul Victoria.
 • Hoteluri de lux:  Okura 5* Amsterdam, Crowne Plaza 4* București,  Ana Hotels Europa 4*  Eforie Nord.
 • Centre comerciale: Mall Vitan, Mega Mall București, Plaza România, AFI Cotroceni, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Iași, Mall Târgu Jiu, Promenada Mall Buzău, Promenada Mall Focșani, Mall Deva.
 • Supermarket-uri: Lidl, Penny, Spar.
 • Alte proiecte: centrul Vodafone din Padova, sediul Rompetrol București și First Bank ( fost Piraeus Bank ) București, complexuri rezidențiale, vile, spații de birouri, săli de evenimente, magazine de lux, restaurante și baruri, spații comerciale.