SWITCH TO ENGLISH

Șlefuire, finisare și restaurare marmură

AVANTAJE

 1. Reduci costurile și deranjul înlocuirii totale a marmurei

 2. Marmura uzată se poate reface ca nouă

 3. Tratamentele speciale aplicate pietrei prelungesc durata de folosire

 4. Metodă 100% naturală și ecologică, conform standardelor Uniunii Europene

 5. Consultanță tehnică de specialitate gratuită, vezi detaliile mai jos!

Odată cu trecerea timpului și expunerea la factori externi, marmura își va pierde din strălucirea naturală și se poate zgâria, ciobi sau păta. Înlocuirea completă poate fi o variantă de luat în calcul dar presupune costuri extra cu achiziția de plăci noi, montaj plus deranjul provocat de lucrare.

Compania BrownStone îți propune o metodă eficientă pentru restaurarea și recondiționarea pardoselilor din marmură. Cu ajutorul tehnologiei moderne și a personalului calificat putem reface marmura ca nouă. Vezi imagini și filmări de la lucrările noastre mai jos.

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ ȘLEFUIRE

Pardoseala marmură, clădire de birouri – înainte de șlefuire

Pardoseala marmură, clădire de birouri – înainte de șlefuire

Pardoseala marmură, clădire de birouri – după șlefuire

Pardoseala marmură, clădire de birouri – după șlefuire

Marmura inainte de slefuire

Pardoseala marmura uzată – înainte de șlefuire

Marmura dupa slefuire

Pardoseala marmura uzată – după șlefuire

GALERIE VIDEO BROWNSTONE

Click pe imaginile de mai jos pentru a deschide video
LUCRĂRI LA AFI COTROCENI

LUCRĂRI ȘLEFUIRE MARMURĂ
MALL AFI COTROCENI

RESTAURARE PARDOSEALĂ MARMURĂ

RESTAURARE PARDOSEALĂ MARMURĂ BISERICA SFINTEI CRUCI ȘI A SFÂNTULUI VASILE CEL MARE

RECONDIȚIONARE PARDOSEALĂ MARMURĂ

ȘLEFUIRE PARDOSEALĂ MARMURĂ
CLADIRE DE BIROURI

DESPRE BROWNSTONE

Specialiști în șlefuire, finisare și reparare marmură

Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.

În portofoliul nostru se regăsesc lucrări cu marmură și piatră naturală realizate la Palatul Victoria, Arcul de Triumf, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari, Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din București, Mall Plaza România, Hotel Europa din Eforie, Hotel Crowne Plaza din București, Mall Titan, Mega Mall, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Iași, sediul Rompetrol București și Pireus Bank București.

Beneficiază de consultanță gratuită pentru lucrarea ta de șlefuire și finisare marmură

Pentru pardoseli de marmură cu suprafețe de peste 100 metri pătrați beneficiezi consultanță tehnică specializată!

Un specialist BrownStone se va deplasa la locația ta, oferta fiind valabilă în următoarele condiții:

 • Lucrarea se va realiza în București sau zonele limitrofe.
 • Natura proiectului poate fi comercială, industrială sau rezidențială.
 • Suprafața minimă este de 100 metri pătrați.

Completează formularul din pagină, spune-ne ce este important pentru tine la această lucrare cu marmură. Te rugăm să incluzi cât mai multe detalii relevante.

"*" indicates required fields

Cum dorești să te contactăm?
Acord de trimitere a datelor*

AFLĂ MAI MULTE

Șlefuire, recondiționare și curățare marmură
 • Din experiența noastră de peste 20 de ani în domeniu, în aproape toate situațiile întalnite, marmura se poate repara și restaura. Ne bazăm pe tehnologie modernă, experiența acumulată în peste 20 de ani de activitate și personalul specializat pentru a garanta rezultatele muncii noastre.
 • Atunci când se montează o marmura nouă, operațiunile de șlefuire sunt obligatorii pentru a prelungi durata de viata a lucrării. Tratamentele și metodele de lucru pe care le folosim cresc rezistența și durabilitatea suprafeței de marmura.
 • Marmura este un material sensibil la factori externi precum nisip, săruri, grăsimi sau acizi. Operațiunile regulate de mentenanță sau întreținere sunt necesare pentru o folosire cat mai îndelungată.
 • Unele metode de șlefuire presupun folosirea de ceară, pelicule, rășini. Acest lucru este total greșit și dăunator! În primul rând, aceste tipuri de șlefuiri nu rezistă în timp și necesită mentenanță la intervale scurte de timp. În al doilea rând, plăcile de marmură se pot deterioara și mai mult din cauza substanțelor cu care intră în contact.
 • Serviciile de șlefuire oferite de BrownStone nu sunt simple lustruiri sau curățări. Analizăm atent fiecare tip de piatră, factorii externi la care a fost expusă, calitatea inițială a lucrării iar soluția tehnică și tratamentul vor fi adaptate la situația concretă.

Dacă dorești să vezi mai multe exemple de lucrari, cu poze și video, realizate de BrownStone, o poți face dând click pe link-urile de mai jos:

Firma BrownStone ofera o gamă de servicii complete, de la montaj pâna la finisare. Lucrăm cu toate tipurile de piatra naturală, nu doar marmura. Avem capacitatea tehnică și experiența de a executa lucrări de dimensiuni mari sau lucrări complexe, precum restaurări de piatra naturală rară sau din clădiri istorice, cu valoare culturală.

Contactează-ne acum pentru o evaluare inițială a proiectului tău!