SWITCH TO ENGLISH

Slefuire, finisare si restaurare marmura

AVANTAJE

 1. Reduci costurile si deranjul inlocuirii totale a marmurei

 2. Marmura uzata se poate reface ca noua

 3. Tratamentele speciale aplicate pietrei prelungesc durata de folosire

 4. Metoda 100% naturala si ecologica, conform standardelor Uniunii Europene

 5. Pentru suprafete de peste 100 mp, oferim un test de lucru gratuit, vezi detaliile mai jos!

Odata cu trecerea timpului si expunerea la factori externi, marmura isi va pierde din stralucirea naturala si se poate zgaria, ciobi sau pata. Inlocuirea completa poate fi o varianta de luat in calcul dar presupune costuri extra cu achizitia de placi noi, montaj plus deranjul provocat de lucrare.

Compania BrownStone iti propune o metoda eficienta pentru restaurarea si reconditionarea pardoselilor din marmura. Cu ajutorul tehnologiei moderne si a personalului calificat putem reface marmura ca noua.

IMAGINI INAINTE SI DUPA SLEFUIRE

Pardoseala marmura cladire de birouri – inainte de slefuire

Pardoseala marmura cladire de birouri – dupa slefuire

Marmura inainte de slefuire

Pardoseala marmura uzata – inainte de slefuire

Marmura dupa slefuire

Pardoseala marmura uzata – dupa slefuire

GALERIE VIDEO BROWNSTONE

Click pe imaginile de mai jos pentru a deschide video
LUCRĂRI LA AFI COTROCENI

LUCRĂRI ȘLEFUIRE MARMURĂ
MALL AFI COTROCENI

RESTAURARE PARDOSEALĂ MARMURĂ

RESTAURARE PARDOSEALĂ MARMURĂ BISERICA SFINTEI CRUCI ȘI A SFÂNTULUI VASILE CEL MARE

RECONDIȚIONARE PARDOSEALĂ MARMURĂ

ȘLEFUIRE PARDOSEALĂ MARMURĂ
CLADIRE DE BIROURI

DESPRE BROWNSTONE

Specialisti in slefuire, finisare si reparare marmura

Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.

In portofoliul nostru se regasesc lucrari cu marmura si piatra naturala realizate la Palatul Victoria, Arcul de Triumf, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari, Biserica Sfintei Cruci și a Sfântului Vasile cel Mare din Bucuresti, Mall Plaza Romania, Hotel Europa din Eforie, Hotel Crowne Plaza din București, Mall Titan, Mega Mall, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Iași, sediul Rompetrol București și Pireus Bank București.

Beneficiaza de consultanta gratuita pentru orice proiect de slefuire si finisare marmura

Pentru pardoseli de marmura cu suprafete de peste 100 metri patrati beneficiezi de un mock-up gratuit! O echipa BrownStone se va deplasa la locatia ta, vom slefui o suprafata de aproximativ 10 metri patrati pentru a demonstra calitatea lucrarilor noastre. Fara nici un cost pentru tine. Suna acum sau completeaza formularul de contact.

 • Suna acum la numarul de telefon: +40 729 043 762

 • Completeaza formularul, lasa-ne cateva detalii despre lucrare si iti vom raspunde in maxim 24 de ore


AFLA MAI MULTE

Slefuire, reconditionare si reparatii marmura
 • Din experienta noastra anterioara, in aproape toate situatiile intalnite, marmura se poate repara si restaura. Ne bazam pe tehnologie moderna, experienta in domeniu si personalul specializat pentru a garanta rezultatele muncii noastre.
 • Atunci cand se monteaza o marmura noua, operatiunile de slefuire sunt obligatorii pentru a prelungi durata de viata a lucrarii. Tratamentele si metodele de lucru pe care le folosim cresc rezistenta si durabilitatea suprafetei de marmura.
 • Marmura este un material sensibil la factori externi precum nisip, saruri, grasimi sau acizi. Operatiunile regulate de mentenanta sunt necesare pentru o folosire cat mai indelungata.
 • Unele metode de slefuire presupun folosirea de ceara, pelicule, rasini. Acest lucru este total gresit si daunator! In primul rand, aceste tipuri de slefuiri nu rezista in timp si necesita mentenanta la intervale scurte de timp. In al doilea rand, placile de marmura se pot deterioara si mai mult din cauza substantelor cu care intra in contact.
 • Serviciile de slefuire oferite de BrownStone nu sunt simple lustruiri sau curatari. Analizam atent fiecare tip de piatra, factorii externi la care a fost expusa, calitatea initiala a lucrarii iar solutia tehnica si tratamentul vor fi adaptate la situatia concreta.

Daca doresti sa vezi mai multe exemple de lucrari, cu poze si video, realizate de BrownStone, o poti face dand click pe link-urile de mai jos:

Firma BrownStone ofera o gama de servicii completa, de la montaj pana la finisare. Lucram cu toate tipurile de piatra naturala, nu doar marmura. Avem capacitatea tehnica si experienta de a executa lucrari de dimensiuni mari sau lucrari complexe, precum restaurari de piatra naturala rara sau din cladiri istorice, cu valoare culturala.

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare initiala a proiectului tau!