SWITCH TO ENGLISH

Finisaje interioare de luxTapet

Tapetul în redecorarea casei: o soluție modernă și la îndemâna tuturor

V-ați plictisit de modul în care arată casa dumneavoastră sau sunteți la început de drum și vă gândiți cum să vă amenajați locuința? Dintre toate variantele de redecorare, tapetul merită să fie luat în considerare, pentru că are mai multe avantaje: se găsește într-o multitudine de culori și materiale, este ușor de aplicat pe diverse suprafețe (pereți, tavan, mobilier, uși, geamuri), este economic, și, nu în ultimul rând, a revenit la modă în ultimii ani.

Tapetul este de cand lumea, dar s-a reinventat mereu și s-a adaptat curentelor fiecărei epoci. Inventatorii tapetului sunt considerați chinezii, care au fost primii care și-au lipit hartie de orez pe pereții caselor, în scop decorativ, în jurul anului 200. Înainte de descoperirea tehnicilor moderne de imprimare, care au permis producția tapetului pe scară largă, puțini oameni își puteau permite să cumpere rolele pictate manual de artiști, tapetul fiind apanajul caselor nobiliare.

Tapetul a evoluat și, în zilele noastre, acesta este accesibil tuturor și este realizat din materiale moderne, de la hârtie, vinil, până la tapetul textil, confecţionat din mătase, tafta, catifea. Un tapet mai extravagant este cel cu inserții de metal sau fibră de sticlă.

Puteți folosi tapet pentru a redecora orice spațiu: de la pereții din living, dormitoare și birou, dar și în baie și bucătărie sau în camere de copii, existând materiale speciale și pentru aceste spații, cu grad mai ridicat de umezeală și căldură. Puțini își imaginează că și pe tavan poate fi lipit tapet, pentru un aspect special. De asemenea, dacă vreți să fiți originali și să ieșiți din rând, puteți să vă redefiniți și mobilierul, ușile și geamurile prin personalizarea cu tapet.

Tapetul poate fi găsit într-o infinită varietate de culori și modele, simplu sau cu imprimeuri, cu aspect lucios, mat sau în relief, lavabil sau nu. Tapetul poate fi folosit ca unic material sau poate fi combinat cu zugrăveală sau cu lambriurile de lemn. O modalitate de prezentare des întâlnită este aceea de: lambriuri de lemn până la jumătatea peretelui, iar partea de sus este completată de un tapet simplu și în tonuri asortate cu lemnul. Există tapeturi autocolante, dar și tapeturi simple, care se lipesc de perete cu ajutorul unui adeziv.

Puteți să vă riscați să vă aplicați singuri tapetul acasă sau, varianta recomandată și sigură este să apelați la o firmă specializată pentru astfel de lucrări, pentru ca rezultatul final să fie perfect!

Firma noastră vă oferă și servicii de redecorare cu tapet, de calitate superioară, cu o echipă de profesioniști. Dacă doriți mai multe sfaturi sau consiliere în legatură cu aplicarea tapetului, dar și soluții practice, ne puteți contacta la telefon 0729.043.762 și la adresa de email office@brownstone.ro .

Imagini din portofoliul BrownStone

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.