SWITCH TO ENGLISH

Știri

Top 10 întrebări pentru arhitectul tău

Pentru a construi o casa este foarte important sa angajati profesionistul potrivit. Se poate intampla ca unii dintre cei mai cunoscuti si vechi arhitecti din zona sa nu va ofere cele mai bune servicii arhitecturale pentru nevoile voastre. Totul se rezuma la proiectul individual. Cautati persoane ale caror proiecte v-au placut, si tineti cont si de recomandarile altor proprietari, cunostinte sau nu, care au lucrat cu ei.

De asemenea, este important sa aveti o idee asupra stilului arhitectural pe care il doriti pentru casa voastra, dar sa stiti si suma de bani pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pentru constructie. Arhitectii va vor rezolva problemele legate de viitoarea cladire, asa incat o buna colaborare si comunicare cu arhitectul ales este esentiala.

65977_695880650467188_1818698792283655958_n

            Iata care sunt cele mai importante intrebari pe care trebuie sa le adresati unui arhitect, inainte de a lucra pentru proiectul vostru :

 

1)      Cat ma costa?

2)      Ce servicii sunt incluse in pret?

3)      Sunteti legal inregistrat pentru a desfasura activitati de arhitectura?

4)      Ce tipuri de desene/schite ale proiectului imi veti furniza (format 3D, video, animatii)?

5)       Ce experienta aveti in proiecte similare?

6)      Cand preconizati ca veti incepe si cand veti finaliza proiectul?

7)      Imi puteti aduce recomandari si de alti clienti pentru care ati lucrat?

8)      Aveti un stil arhitectural care va defineste ?

9)      Ma puteti ajuta pentru gasirea si angajarea constructorului potrivit?

10)  Ce materiale de constructie imi sunt necesare ?

 

10487571_695880737133846_1031567419265245944_n

 

Xpress Architect, profesionalism si creativitate

BrownStone Romania colaboreaza cu firma de arhitectura Xpress, care reuneste o echipa tanara de arhitecti entuziasti si cu viziune. Acestia va vor ajuta sa transformati casa visurilor sau spatiul de birouri perfect în realitate. Proiectele acestora sunt unice, la fel ca si cladirile care se ridica pe baza schitelor.

Xpress Architect valorizeaza stilul neoromanesc, dar poate lucra cu succes si in alte stiluri arhitecturale, conform preferintelor clientului.

Puteti apela cu încredere la arhitectul Ileana Ristea, care conduce biroul de arhitectura XPRESS si care se implica personal în toate proiectele, cu o experienta în domeniu de 20 de ani.

Pentru detalii ne puteti contacta la telefon 0729.043.762 sau la adresa de email office@brownstone.ro.


BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.