SWITCH TO ENGLISH

Piatră naturală

Transformarea suprafețelor alunecoase în suprafețe antiderapante

Deseori se întâmplă ca pardoseala din piatră naturală din hoteluri, muzee, sau din sălile de evenimente să fie prea alunecoasă și, ca urmare, să nu mai corespundă caracteristicilor necesare unui asemenea spațiu.

Chiar dacă aveți o pardoseală lucioasă deja montată, BrownStone poate transforma suprafața de piatră într-o suprafață antiderapantă așa cum vă doriți. Vom utiliza tehnici de degroșare, șlefuire, buciardare și perieri diamantate, pardoseala obținută fiind antiderapantă. Operațiune executată de profesioniști cu experiență, aceasta va avea calitate superioara adecvată spațiului, fie că este un hotel de lux sau o sală de așteptare.

Dacă este vorba de un proiect nou, putem realiza lucrarea fără a fi necesară achiziția plăcilor buciardate, deoarece calitatea pardoselilor la finalul execuției, de multe ori poate prezenta multe defecte. Pot fi plăci concave, convexe, cu diferențe de planeități, rosturi inegale, suprafață buciardată neuniform, etc. Atunci când aceste operații sunt făcute la fața locului, ele au o calitate net superioară. În plus, în timpul execuției se poate alege exact nivelul de rugozitate ale suprafeței exact așa cum se dorește. Aceste lucrări se pot executa și atunci când aveți suprafețe tocite sau montate impropriu.

Să presupunem că aveți un spațiu care din punct de vedere al legislației pentru prevenirea eventualelor accidentari este nevoie sa aibă o pardoseala care să nu fie alunecoasă. De asemenea, pardoseala existenta este în bună stare, însă are un grad de alunecare ridicat. Vă puteți expune rigorilor legii, dar pentru siguranța tuturor este mai indicat să transformați suprafața într-una antialunecare. Costurile de modificare a stării suprafeței sunt mai mici decât a celui care implică schimbarea totală a pardoselii.

Conform legilor în vigoare, suprafețele exterioare unde există riscul de alunecare trebuie transformate. De ce sa demolați o suprafață deja existentă dar cu un grad de alunecare ridicat, unde veți avea timpi de execuție și uscare lungi, deranj și costuri foarte ridicate, când noi vă putem transforma orice suprafață de piatră exact cum vă doriți?

Muzeele de artă sunt vizitate de grupuri mari de turiști sau de pasionații de artă, care, dacă suprafața este alunecoasă, pot fi expuși unor riscuri de accidentare. Nu este de dorit să se întâmple acestea, de aceea preveniți prin transformarea pe care o putea realiza noi, într-o durată de timp mică și la calitate excepțională.

Aceleași riscuri sunt prezente în spatiile unde au loc evenimente, dar și în cinematografe, gări și în holurile largi din hoteluri. Atât personalul, cât și celelalte persoane care tranzitează zona pot fi expuși unui risc, pe care mai bine îl eliminați renovând spațiul, transformând pardoseala într-una antialunecare.

Vizionează clipul de mai sus pentru a vedea imagini din timpul unor lucrări de buciardare a granitului, pentru o zonă intens circulată.

Realizarea suprafețelor antiderapante prin operația de buciardare

Buciardarea este operațiunea prin care se prelucrează piatra de construcție, imprimându-i-se adâncituri, astfel dând suprafeței un aspect zgrunțuros. Se poate efectua cu ajutorul buciardei, dar si și cu mașini speciale.

Când este udă, o suprafață lucioasă, fie că este o sală mare de evenimente, fie că este o holul sau scările unei case vechi elegante devenita muzeu de arta, aceasta devine foarte alunecoasă. Pentru a preîntâmpina aceasta problemă, apelând la serviciile noastre vom avea grija ca pardoseala sa beneficieze de tratamentul adecvat, imprimând o rugozitate în funcție de destinație și cerințele spațiului.

Ținem cont de ceea ce doriți, folosim cele mai noi tehnologii si rezultatele vor fi garantate: o suprafață antialunecare de înaltă calitate!

BrownStone oferă servicii profesionale pentru buciardarea suprafețelor de granit sau alte pietre naturale.

Soluțiile tehnice, substanțele și materialele folosite de BrownStone sunt în conformitate cu cerințele actuale ale Uniunii Europene, se ridică la standardele cele mai înalte la nivel internațional tocmai pentru a prelungi durata de viață a pietrei naturale.

CERE OFERTĂ

BuciardarePardoseli marmurăȘlefuire piatră naturală

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.