SWITCH TO ENGLISH

Lucrări de fundații

O casă bine făcută începe cu fundaţia. Dacă aceasta este bine concepută se poate spune că proiectul va fi unul de succes, deoarece fără o bază solidă nu există o construcție durabilă și de calitate. Echipa Brownstone vă garantează rezistența în timp a lucrărilor, datorită profesionalismului cu care tratăm turnarea fundației. Întrucât experiența, seriozitatea și profesionalismul echipei care realizează aceste lucrări este determinant pentru reușita fundației, puteți apela cu încredere la serviciile noastre.

Calitatea unei construcții la roșu este dată de armătura fundației, realizată din fier fasonat, dar și de cofrajele folosite. Firma noastră utilizează panouri tip Doka, cu accesoriile aferente, atât pentru turnări de stâlp, cât și pentru plăci de beton. Pentru rezultate optime, dispunem de o echipă calificată de dulgheri și fierari betoniști.

Realizarea fundației presupune mai multe etape, de la pregătirea terenului și până la turnare. Calcularea fundației revine inginerului structurist, care ține seama, în dimensionarea acesteia, de materialele folosite la construirea pereților, dar și de cele din care se fabrică acoperișul. În funcție de aceasta, el decide cât de lată va fi fundația, cât de adâncă și cât fier-beton se va folosi la armarea ei.

Imagini din portofoliul BrownStone