SWITCH TO ENGLISH

Clădiri

Construcția vilelor de lux, o provocare pentru echipa Brownstone

Construcția de vile de lux este una dintre specialitățile echipei noastre. Fiecare nou proiect de acest gen reprezintă o provocare și, în același timp, este o reușită pentru Brownstone. Imaginile prezentate mai jos, preluate din portofoliul nostru de construcții de vile este cea mai bună dovadă a acestui fapt.

Acasă este locul în care ne simțim cel mai bine! În acest spațiu, considerat un sanctuar sau un refugiu pentru cei mai mulți dintre noi, încercăm să îmbinăm confortul, utilitatea și frumosul, potrivit propriei personalități a locatarului. O categorie aparte de locuințe sunt vilele contemporane sofisticate, care se construiesc tot mai mult și la noi în țară, conform tendințelor occidentale.

Conceptul nostru de vilă de lux îmbină două elemente importante: concepția și construcția, care sunt interconectate și tratate în mod armonios de echipa noastră. Concepția se referă la proiectul tehnic arhitectural, care este realizat de arhitecții talentați și cu viziune cu care colaborăm. Construcția vizează toate etapele de edificare a vilei, pornind de la fundație, și până la ultimele detalii, intimizările și finisajele interioare.

O casă construită de Brownstone va ieși în evidență datorită designului modern, contemporan, îmbogățit cu elemente ale stilului neoromânesc. Modelele unicat de vile înălțate de echipa noastră se disting datorită faptului că sunt stilate, confortabile și au o funcționalitate ridicată. Într-un cuvânt, o astfel de vilă reflectă calitatea și excelența în construcție. Este o casă frumoasă, cu valoare adăugată, care va valora la fel de mult, sau poate mai mult, o dată cu trecerea timpului.

Modalitatea noastră de lucru, prin completarea serviciilor de arhitectură cu cele de construcții, are ca avantaj faptul că toți cei implicați în proiect sunt bine informați în fiecare etapă și sunt gata să prevină sau să rezolve toate problemele în timp util. În acest mod, clientul are numai de câștigat, inclusiv din punct de vedere financiar.

Pe scurt, pașii necesari contrucției unei case sau vile de lux sunt:

  • Primul pas este conturarea ideii dumneavoastră despre cum doriți să arate noua casă, pe care voi o veți crea în imaginație, iar noi o vom construi. Locuința va reflecta gustul, stilul, dar și bugetul dvs. Clientul alege aspectul de proiectare, finisajele interioare și exterioare, proiectul piscinei și amenajarea exterioară, la un preț care poate fi garantat.
  • Următorul pas este acela în care arhitecții noștri concep proiectul tehnic și se ocupă de toate formalitățile, autorizațiile și avizele necesare începerii lucrărilor. Apoi, echipa noastră de management supraveghează procesul de construcție, în care folosim materiale de calitate superioară, selectate în funcție de utilizare, frumusețe și durabilitate.
  • Lucrările de construcții încep cu dimensionarea fundației și a suprastructurii și continuă cu realizarea învelitorii (acoperișului), a tâmplăriei exterioare și interioare, a fațadei, izolațiile și finisajele pereților, tavanelor, pardoselilor. Lucrările includ și realizarea instalațiilor sanitare, instalațiilor electrice și instalațiilor termice, particularizate pentru fiecare proiect în parte. Finisajele interioare sunt o altă specialitate a echipei noastre, care vă poate propune soluții diverse, moderne și funcționale, pentru podele, pereți și tavane.
  • Construcția vilei poate cuprinde, la cererea clientului, și lucrări speciale, pentru o mai bună eficiență energetică, prin utilizarea energiilor verzi. La nivelul acoperișului se pot amplasa panouri solare, datorită înclinației acoperișului, fără a fi necesară o construcție costisitoare pentru susținerea panourilor. Învelitoarea poate fi realizată din materiale diferite, precum: tablă ondulată, țiglă, șindrilă bituminoasă. De asemenea, proiectul poate fi realizat și cu garaj închis.

Fiecare casă are particularitatea sa, de la design, proiectare, la construcție, iar echipa noastră vrea să scoată în evidență unicitatea locuinței dvs. Atuurile Brownstone în construcția de vile de lux sunt: vasta experiență pe care o avem în acest domeniu, echipa de profesioniști, materialele de calitate folosite și atenția la detalii.

Credința noastră este că locuința dumneavoastră, locul unde vă relaxați și vă găsiți liniștea, trebuie să reflecte nevoile, viziunea și stilul propriu de viață. Echipa Brownstone face tot posibilul pentru a vă transforma visul în realitate!

Imagini din portofoliul BrownStone
Construcții caseConstructii case stil brancovenesc neoromanesc neoclasic baroc toscan modern

BrownStone

BrownStone este o companie de construcții și finasaje de lux, specializată în lucrări de montaj și finisare piatră naturală. Specialiștii BrownStone au o experiență cumulată de zeci de ani în lucrările cu piatră naturală. Avem capacitatea de a executa proiecte cu un grad ridicat de dificultate sau suprafețe de mari dimensiuni.